15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook: “Μπλόκο” στη διαφήμιση του βιβλίου “Η Πολιτική του Ανδρικού Μορίου”

    Ένα βιβλίο αποφάσισε να «σαμποτάρει» το Facebook, εξαιτίας του προκλητικού του τίτλου, με αποτέλεσμα να «φρενάρει» τη διαφήμισή του, εξοργίζοντας τη συγγραφέα.

    Πρόκειται για το βιβλίο «Η Πολιτική του Ανδρικού Μορίου», που θα κυκλοφορήσει την 1 Δεκεμβρίου με την υπογραφή της Κάρεν Χίντον. Η συγγραφέας υπήρξε πρώην βοηθός του Άντριου Κουόμο, πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και του Μπιλ ντε Μπλάζιο, πρώην δημάρχου του «Μεγάλου Μήλου». Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θεώρησε τον τίτλο του βιβλίου προκλητικό, παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενο του αφορά τις τοξικές σχέσεις εξουσίας μεταξύ των δύο φύλων.

    Τι δήλωσε η συγγραφέας για την πολιτική του Facebook

    Η ίδια η Κάρεν Χίντον έχει δηλώσει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, όταν ήταν στο Υπουργείο Στέγασης των ΗΠΑ. Τον έχει μάλιστα κατηγορήσει δημοσίως για εκφοβισμό. Η ίδια δήλωσε:

    «Σήμερα το Facebook απαγόρευσε τις διαφημίσεις για το επερχόμενο βιβλίο μου «Penis Politics», επειδή δεν συμφωνεί με τον τίτλο».

    «Το Facebook πρέπει να ντρέπεται. Το βιβλίο μου αφορά τις τοξικές σχέσεις εξουσίας στα σχολεία, τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική. Δεν έχει να κάνει με το σεξ», ανέφερε η Χίντον.

    Διαβάστε επίσης: 

    “Παρελθόν” το σύστημα αναγνώρισης προσώπου στο Facebook

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles