18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέα λειτουργία «Nearby Friends» του Facebook για να συναντιέσαι με φίλους

    Το Facebook θέλοντας να αξιοποιήσει την τοποθεσία των χρηστών του, λανσάρει τη νέα λειτουργία «Nearby Friends» για τις εφαρμογές του σε Android και iOS. Η λειτουργία είναι προαιρετική για τους χρήστες και αρχικά μονάχα για όσους βρίσκονται στην Αμερική.

    facebook nearby friends

    Ενεργοποιώντας την επιλογή «Nearby Friends», οι χρήστες μπορούν να διαμοιράσουν την τοποθεσία τους με όποιο κοινό επιθυμούν, δηλαδή είτε με όλους (δημόσια), είτε μονάχα με τους φίλους τους κλπ. Για να μπορέσουν δύο χρήστες να δουν ο ένας την τοποθεσία του άλλου, θα πρέπει και οι δύο να έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή «Nearby Friends» και μάλιστα να έχουν επιλέξει ο ένας τον άλλον στο κοινό, διαφορετικά δεν αρκεί μονάχα ο ένας να το έχει κάνει.

    facebook nearby friends

    Μία πινελιά της νέας λειτουργίας είναι η δυνατότητα διαμοιρασμού συγκεκριμένης τοποθεσίας του χρήστη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. για την επόμενη μία ώρα.

    Τέλος, η νέα λειτουργία επιτρέπει την προβολή της τοποθεσίας των χρηστών σε ζωντανό χρόνο, δηλαδή ακόμη και την ώρα που κινούνται. Επομένως, είναι πιο εύκολο για τους χρήστες να βλέπουν αν μπορούν να συναντηθούν με κάποιο φίλο ή αν απλώς αυτός τυχαίνει να είναι περαστικός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles