19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook ανακοίνωσε περισσότερες ειδήσεις στην Αρχική Σελίδα

    Το Facebook θα προχωρήσει σύντομα σε αλλαγές του αλγόριθμου της Αρχικής Σελίδας (News Feed). Οι χρήστες θα ξεκινήσουν να βλέπουν περισσότερες δημοσιεύσεις με συνδέσμους από ειδησεογραφικά sites, κάτι στο οποίο συνέβαλε η πρόσφατη έρευνα σχετικά με την αύξηση του referall traffic από το Facebook προς τα ειδησεογραφικά sites. Οι χρήστες διαβάζουν ολοένα και περισσότερο νέα, οπότε το Facebook αυξάνει την προβολή τους.

    Όπως ανέφερε ο Varun Kacholia, Μηχανικός του Facebook, έρευνες δείχνουν πως οι χρήστες προτιμούν τους συνδέσμους προς υψηλής ποιότητας άρθρα και σύντομα το Facebook θα είναι ικανό να ξεχωρίσει αυτού του είδους τους συνδέσμους. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι περισσότερες δημοσιεύσεις με συνδέσμους, κυρίως στην πλοήγηση μέσω κινητών συσκευών.

    facebook similar links

    Επίσης, υπάρχουν δύο ακόμη αλλαγές. Πρώτον, οι δημοσιεύσεις με ειδήσεις αποκτούν τη λειτουργία των σχετικών συνδέσμων, όπως και στο Twitter. Ο χρήστης ο οποίος θα κάνει κλικ και θα μεταφερθεί στο ειδησεογραφικό site για να διαβάσει την είδηση, μόλις επιστρέψει στο Facebook θα παρατηρήσει πως κάτω από τη δημοσίευση υπάρχουν σύνδεσμοι με την είδηση από άλλα sites. Δεύτερον, οι παλιές δημοσιεύσεις ξανά έρχονται στο προσκήνιο εφόσον δεχτούν κάποιο σχόλιο από φίλο του χρήστη. Έτσι, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να δει το σχόλιο σε μία παλιά δημοσίευση την οποία προσπέρασε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles