20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέα γραφεία για το Facebook στη Νέα Υόρκη

    Κινητικότητα για το Facebook το τελευταίο διάστημα που, μεταξύ εξαγορών, συνεντεύξεων τύπου στη Βαρκελώνη και άλλων αλλαγών, εγκαινιάζει και τα νέα του γραφεία στη Νέα Υόρκη.

    Facebook New York New Offices 01

    Στην περιοχή Astor Place στο Greenwich Village, και συγκεκριμένα στο 770 Broadway, μεταφέρονται λοιπόν οι εγκαταστάσεις του Facebook στο “Μεγάλο Μήλο” στα νέα γραφεία που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Frank Gehry, δημιουργία του οποίου είναι, μεταξύ άλλων, και το διάσημο μουσείο Guggenheim στο Bilbao.

    Το νέο “σπίτι” του Facebook βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτίριο όπου βρισκόταν το θρυλικό πολυκατάστημα του John Wanamaker, ένα κτίριο στο οποίο φιλοξενούνται τώρα πολλές εταιρείες από το χώρο της διαφήμισης και των media, καθώς, πέρα από τα γραφεία του κοινωνικού δικτύου του Mark Zuckerberg, βρίσκονται τα κεντρικά της AOL, του Adweek, του Backstage και του Billboard.

    Οι εγκαταστάσεις έχουν χώρο για τη φιλοξενία 800 γραφείων με το χώρο να περιλαμβάνει ακόμη αρκετά coffee bars, σταθμούς με snacks, αλλά και πολλά δωμάτια συσκέψεων. Όταν ολοκληρωθούν, μάλιστα, την άνοιξη, τα γραφεία θα διαθέτουν βιβλιοθήκη, μία κανονική καφετέρια, ένα χώρο για μεγάλα meetings κ.α.

    Το team της Νέας Υόρκης του Facebook αποτελείται από 320 άτομα τα οποία θα μεταφερθούν στα νέα γραφεία μέχρι το Μάρτιο. Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται βέβαια ακόμη υπό κατασκευή.

    Facebook New York New Offices 02

    Facebook New York New Offices 03

    Facebook New York New Offices 00

    Facebook New York New Offices 04

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles