13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook: Περιορίζει το πολιτικό περιεχόμενο στο News Feed των χρηστών

    Όπως όλα δείχνουν, οι περισσότεροι χρήστες των social media και ειδικά του Facebook έχουν κουραστεί από τις πολιτικές διαμάχες και δεν τις θεωρούν απαραίτητο στοιχείο της online εμπειρίας τους. Για το λόγο αυτό, ήδη από τον Ιανουάριο, το Facebook είχε κάνει γνωστό ότι σκοπεύει να περιορίσει το πολιτικό περιεχόμενο στο News Feed των χρηστών. Αφορμή ήταν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

    Το πολιτικό περιεχόμενο περιορίστηκε αρχικά στην Αμερική. Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες χώρες, όπως η Σουηδία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Ινδονησία και η Κόστα Ρίκα. Πλέον όμως, ο Zuckerberg και η ομάδα του θα ακολουθήσει την ίδια λογική σε 75 ακόμα χώρες. Δε γνωρίζουμε ποιες είναι οι χώρες, καθώς το Facebook προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε σχετική δημοσίευση. Όμως υπήρξε διευκρίνιση ότι οι αλλαγές θα ξεκινήσουν σταδιακά σε ένα μικρό ποσοστό ανά χώρα, εξαιρώντας τις χώρες που βρίσκονται εν μέσω εκλογών.

    Διαβάστε επίσης: “Take a break”: Το νέο χαρακτηριστικό στο Instagram για την προστασία των εφήβων (digitallife.gr)

     

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles