23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Facebook βάζει όριο στην αποστολή προσκλήσεων για μια εκδήλωση

    Όταν κάποιος χρήστης δημιουργεί ένα Facebook event, η πρώτη κίνηση είναι συνήθως να στείλει πρόσκληση σε όλους τους φίλους του και όχι σε όσους πιστεύει εκείνος πως ενδιαφέρονται. Κατά κάποιο τρόπο αυτό θεωρείται spam για πολλούς χρήστες, spam στο οποίο το Facebook θέλει να βάλει τέλος.

    Facebook-Like-Button

    Μία λύση την οποία σκέφτηκε η ομάδα του Facebook και την οποία έχει εφαρμόσει, είναι η εξής: Ένας χρήστης μπορεί να στείλει έως και 100 προσκλήσεις για μία συγκεκριμένη εκδήλωση και μία εκδήλωση μπορεί να έχει έως 300 εκκρεμείς προσκλήσεις. Για να στείλει ο χρήστης περισσότερες προσκλήσεις, θα πρέπει οι άλλοι χρήστες να αποδεχτούν ή να απορρίψουν την πρόσκληση, γενικά να απαντήσουν στην πρόσκληση η οποία τους έχει σταλεί. Το ίδιο ισχύει και για την εκδήλωση, για να μπορέσει να αποστείλει περισσότερες προσκλήσεις.

    Το Facebook πιστεύει πως με τον τρόπο αυτό οι χρήστες θα είναι πιο προσεκτικοί στην αποστολή προσκλήσεων και θα προτιμήσουν να στέλνουν προσκλήσεις σε φίλους τους οι οποίοι είναι πιθανότερο να αποδεχτούν την πρόσκληση.

    Πάντως, μην ξεχνάτε πως έχετε τη δυνατότητα μέσα από το μπλοκάρισμα να επιλέξετε συγκεκριμένους χρήστες και να τους μπλοκάρετε, ώστε να μη μπορούν να σας στείλουν πρόσκληση για οποιαδήποτε εκδήλωση. Το συγκεκριμένο μπλοκάρισμα δεν επηρεάζει τίποτα άλλο, παρά μόνο το κομμάτι των προσκλήσεων για τις εκδηλώσεις. Αντίστοιχα, υπάρχει και το μπλοκάρισμα για εφαρμογές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles