20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Facebook απέκτησε αναζήτηση παλαιών δημοσιεύσεων φίλων!

    Σπουδαία νέα για το Facebook και την έξυπνη αναζήτηση του! Τώρα όχι μόνο μπορείτε να αναζητείτε φωτογραφίες οι οποίες αρέσουν στους φίλους σας ή εστιατόρια στα οποία έχουν κάνει check in, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση παλαιών δημοσιεύσεων των φίλων σας με χρήση συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών ή φράσεων!

    Facebook Search old posts

    Η νέα αυτή δυνατότητα ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη σταδιακά σε όσους χρησιμοποιούν το Facebook μέσω υπολογιστή και iOS, έχοντας ως γλώσσα την επιλογή «English (US)». Είναι γνωστό πως η έξυπνη αναζήτηση Graph Search δε χρησιμοποιείται ακόμη στις υπόλοιπες γλώσσες.

    Όταν, λοιπόν, γίνει διαθέσιμη η αναζήτηση παλαιών δημοσιεύσεων και σε εσάς, τότε θα μπορείτε να αναζητείτε δημοσιεύσεις τις οποίες έχουν δημιουργήσει ή σχολιάσει οι φίλοι σας και όχι δημοσιεύσεις σελίδων, σύμφωνα με το TechCrunch. Όπως πάντα, το απόρρητο είναι σημαντικό για την ομάδα του Facebook, κάτι το οποίο σημαίνει πως μέσω της αναζήτησης θα μπορείτε να βρίσκετε δημοσιεύσεις στων οποίων το κοινό έχετε προστεθεί.

    Η αναζήτηση θα λαμβάνει υπόψιν της τις λέξεις κλειδιά ή φράσεις τις οποίες πληκτρολογείτε, εμφανίζοντας δημοσιεύσεις φίλων με αυτές στην περιγραφή τους. Η σειρά εμφάνισης τους δε θα είναι τυχαία, αλλά βάσει διαφόρων παραγόντων, εμφανίζοντας πρώτα τις σημαντικότερες ή αυτές των πιο κοντινών φίλων.

    Facebook iOS Search

    Τέλος, μαζί με την προηγούμενη ανακοίνωση μαθαίνουμε πως η έως τώρα χρήση του Graph Search έρχεται στις συσκευές με iOS λειτουργικό, με το Android λειτουργικό να ακολουθεί μετά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles