17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όλο το Μουντιάλ 2014 μέσα από το Facebook στο Trending World Cup hub

    Η Πέμπτη 12/06 είναι μια μεγάλη μέρα για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Ο αγώνας μεταξύ των Βραζιλία και Κροατία σημαίνει την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, ή αλλιώς Μουντιάλ 2014, στη Βραζιλία.

    facebook trending world cup

    Ίσως κατά τη διάρκεια των αγώνων να βρίσκεσαι κολλημένος/η στην τηλεόραση, όμως η ενημέρωση και η συζήτηση ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στον πλανήτη συνεχίζεται καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά. Το Facebook ενισχύει το διάλογο και την ενημέρωση των χρηστών fans του Μουντιάλ 2014, λανσάροντας το κεντρικό σημείο συνάντησης Trending World Cup.

    facebook world cup fandom map

    Μάθετε για τους επόμενους αγώνες, τα σκορ, τα highlights, τις επίσημες Facebook σελίδες των ομάδων και άλλα πολλά νέα, μέσα από διάφορα πλαίσια και φυσικά μέσα από ανάλογες δημοσιεύσεις από ποδοσφαιριστές, ομάδες, δημοσιογράφους κλπ. Επίσης, δείτε το χάρτη με τους fans των δημοφιλέστερων ποδοσφαιριστών ανά πόλη και χώρα.

    facebook watching world cup

    Τέλος, από μεθαύριο, Πέμπτη, θα μπορείτε να δηλώνετε ως δραστηριότητα πως παρακολουθείτε έναν αγώνα του Μουντιάλ 2014, πατώντας το εικονίδιο με το πρόσωπο στο πλαίσιο δημοσίευσης και επιλέγοντας την επιλογή «watching».

    Για περισσότερα νέα και σχολιασμό των γεγονότων του Μουντιάλ 2014, το Facebook προτείνει να κάνετε like στην verified σελίδα The Ref.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles