15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η verified σελίδα του Banksy στο Facebook που… δεν είναι δική του

    Μία σελίδα στο Facebook που είχε… επιβεβαιωθεί με το γνωστό σηματάκι ότι ήταν το επίσημο page του διάσημου street artist Banksy φαίνεται πως δεν είναι δική του, έτσι το δημοφιλές social network παραδέχθηκε τη γκάφα του και έβγαλε το μικρό μπλε σημάδι που επιβεβαίωνε την αυθεντικότητά της από αυτή.

    banksy-verified-facebook

    Στη “γλώσσα” του Facebook μία σελίδα με αυτό το σημάδι έχει επαληθευτεί ότι ανήκει στο άτομο στο οποίο αναφέρεται, φαίνεται όμως πως στην περίπτωση του Banksy τα πράγματα ήταν διαφορετικά…

    Αυτή η σελίδα, με τα περίπου 2 εκατομμύρια 400 χιλιάδες μέλη, δεν αποτελεί επίσημη page του καλλιτέχνη, ο οποίος φαίνεται πως διατηρεί επίσημο λογαριασμό μόνο στο Instagram και μπορείτε να τον δείτε εδώ.

    “Η σελίδα είναι 100% fake” υποστηρίζει πλέον και ο εκπρόσωπος του street artist, Jo Brooks, ο οποίος σημειώνει ότι το team του Banksy επικοινώνησε το ίδιο με το Facebook, ώστε να βγει ο χαρακτηρισμός Verified από τη σελίδα.

    Η αίτηση για να επιβεβαιωθεί το page είχε σταλεί στο Facebook τον περασμένο Φεβρουάριο, με το δημοφιλές site να πιστεύει ότι ο administrator ήταν εκπρόσωπος του καλλιτέχνη. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με την ιστορία να ξεκαθαρίζει μόλις τώρα. Όπως και να έχει, πολλοί θα συνεχίσουν να ακολουθούν και την ανεπίσημη σελίδα, δεδομένου του ενδιαφέροντος περιεχομένου της, χωρίς βέβαια αυτή να εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles