15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    #FailOpenMic έρχονται στην Λεμεσό: Through Failure, we thrive and strive

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση δικτύωσης #FailOpenMic που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019  στο χώρο του Diamante Blu στη Λεμεσό, με διοργανωτές την RiseTech Media και το δικοινοτικό πρόγραμμα Lead Cyprus.

    Οι πέντε ομιλητές που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση (Ελίζα Σολέα, John Lewis, Παναγιώτης Χαραλάμπους, Αλεξία Σολωμού και Ντίμης Μιχαηλίδης) θα μοιραστούν απλόχερα… τις προσωπικές τους  ιστορίες με το κοινό του #FailOpenMic: Through Failure, we thrive and strive, φιλοδοξώντας να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι η αποτυχία, αποτελεί συχνά ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία για να μάθει κάνεις από τα λάθη του και να προχωρήσει μπροστά στην προσωπική και επαγγελματική  του ζωή, έχοντας ως πυξίδα τη φράση του βραβευμένου με Νόμπελ Βρετανού πρωθυπουργού Ουίνστον Τσώρτσιλ «Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου».

    Ο CEO της RiseTech Media και ιδρυτής του μπλογκ για νεοφυής επιχειρήσεις DisruptCyprus.com Panis Pieri αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση: “Χτίζοντας μια νεοφυή επιχειρήση πρέπει να αγκαλιάσεις την αποτυχία και να την δεις σαν εργαλείο για να αναπτύσεις την επιχείρηση με γοργούς ρυθμούς. Έτσι αποφασίσαμε να αρχίσουμε μια σειρά από εκδηλώσεις σε συνεργασία με το δικοινοτικό επιχειρηματικό πρόγραμμα Lead Cyprus. Έχουμε τους ίδιους στόχους. Να δούμε μια Κύπρο να καινοτομεί και να βρει τις λύσεις για να επιτευχθεί η ειρήνη στο νησί μας.”

    Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι δωρεάν απαιτείται όμως προεγγραφή στο http://bit.ly/FailOpenMic2.

    FailOpenMic-Limassol

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles