15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φακός LED σωμάτων ασφαλείας FL-7A

    Αν χρειάζεστε ένα φορητό φακό μικρών διαστάσεων και βάρους, αλλά αρκετά ισχυρό για να φωτίσει κάθε γωνιά και χώρο, με μικρό κόστος, το συγκεκριμένο μοντέλο της Smart Kit Electronics (FL-7A) είναι για εσάς.

    fakos-4

    Ο φακός αυτός διαθέτει πολύ ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο και έτσι αντέχει σε σκληρή χρήση. Έχει διαστάσεις 94x26x26 χιλ. και βάρος 150 γραμμάρια, ενώ το μεταλλικό άγκιστρό του σας επιτρέπει να το στηρίξετε στη ζώνη σας ή οπουδήποτε αλλού θέλετε.

    fakos-2

    fakos-1

    Το LED του είναι τύπου CREE Q5 με φωτεινότητα 500 lumens, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του φακού είναι η δυνατότητα εστίασης του φωτός σε συγκεκριμένο σημείο ή σε ευρεία περιοχή, απλώς μετακινώντας την κεφαλή του. Λόγω του μικρού μεγέθους του μπορείτε να κάνετε το παραπάνω ακόμη και με το ένα χέρι, ιδανική επιλογή αν χρειάζεστε ελεύθερο το άλλο χέρι σας ή πρέπει να κρατάτε δύο αντικείμενα ταυτόχρονα (π.χ. αν είστε υπάλληλος security).

    fakos-3 fakos

    Διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ και στη συσκευασία παρέχεται τόσο ένας compact, πτυσσόμενος φορτιστής για τέτοιου είδους μπαταρίες, όσο και μια απλή ΑΑ μπαταρία για ανταλλακτική χρήση. Η τιμή του FL-7Α είναι €8,90 και όπως προείπαμε, θα τον βρείτε στη Smart Kit Electronics.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles