24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Fallout 4: Ιστορική αύξηση στο Steam μετά την πρεμιέρα της σειράς

    Η σειρά του Amazon Prime Video “Fallout” απέσπασε διθυραμβικές κριτικές αμέσως μετά την πρεμιέρα της, καθώς κατάφερε να καθηλώσει τους fans των ομώνυμων video games αλλά και αυτούς που απλώς ήθελαν να… χαθούν στο post- apocalyptic κόσμο του.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε η πλατφόρμα στη δημοσιότητα, η σειρά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για τη 2η σεζόν. Παράλληλα, αναθέρμανε σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον και για τα παιχνίδια, με αποτέλεσμα το Fallout 4 να καταγράψει τα καλύτερα νούμερα που έχει δει από το λανσάρισμά του το 2015.

    Για να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα, το Fallout 4 κυμαινόταν περίπου στους 24.000 παίκτες τη βραδιά στο Steam. Το τελευταίο διάστημα έφτασε τους 160.000 ταυτόχρονους παίκτες και το Σαββατοκύριακο άγγιξε σχεδόν τα νούμερα του πρόσφατου megahit του Steam, του multiplayer Helldivers 2. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2024 κι έχει αυτή τη στιγμή απαριθμεί 175.000 παίκτες. Δεν αποκλείεται σύντομα το Fallout 4 να το ξεπεράσει.

    Το video game έχει ήδη ξεπεράσει τα Rust, Call of Duty, Rainbow Six Siege και Baldur’s Gate 3. Είναι μόλις μερικές χιλιάδες μακριά από το “βασιλιά” της κατηγορίας, το GTA 5. Πρόκειται για ένα από τα πολλά παιχνίδια της σειράς που καταγράφουν αυτήν την άνοδο μετά την κυκλοφορία της σειράς στη συνδρομητική υπηρεσία του Amazon.

    Αναλυτικά, το Fallout 76 έθεσε για άλλη μια φορά μια νέα κορυφή ταυτόχρονου αριθμού παικτών με 73.368 παίκτες, σύμφωνα με το SteamDB. Το Fallout 4 πέτυχε ταυτόχρονο αριθμό παικτών 164.190 παικτών το Σαββατοκύριακο, ενώ το New Vegas έφτασε τους 43.632 παίκτες. Το Fallout 3 – Game of the Year Edition έφτασε επίσης σε νέα ύψη με 11.471 παίκτες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles