16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Fallout: Θα πάρει “εισιτήριο” για 2η σεζόν η σειρά του Prime Video;

    Μόλις μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς, η Amazon επιβεβαίωσε ότι η live-action σειρά Fallout θα συνεχιστεί, αφού πέτυχε ένα εξαιρετικά δυναμικό ξεκίνημα. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λεπτομέρειες. Έγινε γνωστό όμως το γεγονός ότι η σειρά έχει ήδη πάρει το “πράσινο φως” για τη δεύτερη σεζόν.

    Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα που να αποκαλύπτουν το πόσο καλά πήγε η σειρά στο Prime Video, η Amazon αναφέρει ότι “στις πρώτες τέσσερις ημέρες, το Fallout γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο κοινό της, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους τίτλους στην υπηρεσία streaming. Σημειώνεται ότι τέτοια επιτυχία έχει να δει η συνδρομητική υπηρεσία από το Rings of Power που προβλήθηκε το 2022.

    Αν ακόμα εν έχετε δει το Fallout του Amazon, η δράση λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες και αφηγείται την ιστορία μέσα από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες: της κάτοικου του καταφυγίου Lucy (Ella Purnell), του μέλους της Αδελφότητας του Χάλυβα Maximus (Aaron Moten) και του Ghoul (Walton Goggins). Η υπηρεσία δεν προχώρησε σε μια άμεση τηλεοπτική μεταφορά του post-apocalyptic RPG της Bethesda, αλλά σε μια νέα ιστορία που διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο.

    “Όπως και ένας παίκτης του video game, ακολουθούμε μονοπάτια που μας ενδιαφέρουν”, δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Graham Wagner, σχολιάζοντας τη σειρά. “Και ελπίζουμε ότι αυτά ενδιαφέρουν το κοινό.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles