18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το συναρπαστικό live-action trailer του Fallout 4!

    Δε χρειάζεται κανείς να είναι expert στο gaming για να καταλάβει τους λόγους που το Fallout 4 βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα 5 πιο αναμενόμενα games της φετινής χρονιάς. Με βάση τα πρώτα δείγματα που έχουμε δει η Bethesda μας ετοιμάζει κάτι πολύ καλό και στο live-action trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα οι δημιουργοί του πολυαναμενόμενου RPG εκτοξεύουν το hype ακόμη περισσότερο!

    Fallout 4

    Στο νέο trailer του Fallout 4 που φέρει τον τίτλο “The Wanderer”, δεν συναντούμε gameplay footage ή κάποιο δείγμα από την game engine του παιχνιδιού… Ωστόσο, το εν λόγω trailer μας βάζει για τα καλά μέσα στο κλίμα, προετοιμάζοντας μας κατάλληλα για την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου στις 10 Νοεμβρίου (θα βγει σε Xbox One, PC και PlayStation 4). Ο ήρωας του trailer περιφέρεται σε έναν άγριο, βίαιο και αφιλόξενο κόσμο που είναι ότι απέμεινε από το πυρηνικό ολοκαύτωμα που αφάνισε την ανθρωπότητα πριν από 200 χρόνια. Στο διάβα του, συναντάει μεταλλαγμένες κατσαρίδες (!), mutants και άλλους κινδύνους μέχρι που βρίσκεται ενώπιον μίας πανίσχυρης (αλλά παροπλισμένης) πανοπλίας power armor. Στο πλευρό του ο πρωταγωνιστής έχει έναν σκύλο, ο οποίος ήδη γνωρίζουμε ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του Fallout 4, αποτελώντας τον πιστό σύντροφο του βασικού ήρωα. Μοναδική post-nuclear αισθητική και ατμόσφαιρα, εκπληκτικές τοποθεσίες, εξελιγμένα gameplay mechanics και ένας ευφάνταστος κόσμος που σε καλεί να τον εξερευνήσεις σπιθαμή προς σπιθαμή αποτελούν τα δυνατά στοιχεία ενός τίτλου που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα μας συγκλονίσει!

    https://youtu.be/0YnyQTSALCE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles