16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Fallout: Ανεπιτήδευτο χιούμορ και… βία πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (trailer)

    Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα πλήρες trailer για τη live-action σειρά Fallout που έρχεται στο Prime Video σύντομα. Είναι η πιο λεπτομερής ματιά που έχουμε ρίξει μέχρι στιγμής στη σειρά και οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι η δημιουργική ομάδα έχει “αιχμαλωτίσει” το ξεχωριστό μείγμα ανεπιτήδευτου χιούμορ και βίας που βοήθησε τα παιχνίδια της Bethesda να ξεχωρίσουν.

    Το video επικεντρώνεται στη Lucy (Ella Purnell), μια νεαρή γυναίκα που εμφανίζεται από ένα καταφύγιο Fallout σε ένα παλιό Los Angeles, 200 χρόνια μετά από μια πυρηνική αποκάλυψη. Η Lucy γρήγορα ανακαλύπτει ότι η ζωή στην επιφάνεια δεν είναι τόσο άνετη όσο το να μένει σε ένα πολυτελές καταφύγιο. “Σχεδόν κάθε άνθρωπος που έχω συναντήσει εδώ πάνω προσπάθησε να με σκοτώσει”, λέει λίγα δευτερόλεπτα πριν δούμε ένα ρομπότ να προσπαθεί να συλλέξει τα όργανά της. Το trailer περιλαμβάνει τον Walton Goggins ως πωλητή, αφού ο χαρακτήρας του επιβιώνει κατά κάποιον τρόπο από την αποκάλυψη και είναι ακόμα εδώ δύο αιώνες αργότερα, διάγοντας βίο ως μεταλλαγμένος κυνηγός επικυρωμένων που ονομάζεται The Ghoul. Το trailer περιλαμβάνει πολλές ακόμα αναφορές στα παιχνίδια που οι fans θα βρουν ενδιαφέρουσες.

    Δείτε το trailer του Fallout

    Η Amazon επίσης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να αποκαλύψει ότι το Fallout θα φτάσει στο Prime Video στις 11 Απριλίου, μία μέρα νωρίτερα από ό,τι είχε προηγουμένως ανακοινωθεί. Δεν θα χρειαστεί επίσης να περιμένετε μία εβδομάδα μεταξύ επεισοδίων, καθώς ολόκληρη η σεζόν θα διατεθεί μαζί.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles