23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Fallout! Τι θα συμβεί αν καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό της σειράς;

    Υπάρχουν αρκετά στοιχεία του Fallout που είναι άξια αναφοράς στην τηλεοπτική μεταφορά του Amazon Prime Video. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που έχει άμεση σύνδεση με το κοινό και επιβάλλεται να σταθούμε… Κατά τη διάρκεια του 6ου επεισοδίου της σειράς, βλέπουμε τον Walton Goggins ως Cooper Howard σε ένα διαφημιστικό της Vault-Tec. Στο τέλος του spot, γυρνάει στην κάμερα και παροτρύνει τους θεατές να καλέσουν στον αριθμό που εμφανίζεται στην οθόνη, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους άμεσα.

    Ο αριθμός τηλεφώνου είναι το 213-25-VAULT και φυσικά ήταν αρκετοί αυτοί που έσπευσαν να πραγματοποιήσουν την κλήση. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Στη γραμμή ακούγεται ένας άντρας που φωνάζει γεμάτος απελπισία για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια η κλήση τερματίζεται αυτόματα. Αντιμέτωποι με μια διαφορετική κατάσταση ήρθαν όσοι επιχείρησαν να στείλουν γραπτό μήνυμα στον αριθμό. Η απάντηση που ήρθε από τη Vault-Tec τους ενημέρωσε ότι το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού είναι σε 33 εβδομάδες και τους παροτρύνει να μη χάσουν την υπομονή τους.

    Ο επικεφαλής της Bethesda και παραγωγός του Fallout, Todd Howard, είχε προηγουμένως αναφέρει πόσο εντυπωσιασμένος ήταν από την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δοθεί στη σειρά, σημειώνοντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος που περίμεναν τόσο καιρό για να μεταφέρουν στην TV το παιχνίδι.

    “Ήμασταν πραγματικά υπομονετικοί, μέχρι τη στιγμή που καταλάβαμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φέρουμε το Fallout στην μικρή οθόνη”, είπε ο Howard σε μια παρουσίαση της σειράς του Prime Video, επαινώντας τις λεπτομέρειες παραγωγής.

    Σημειώνεται ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς ξεκινά με τη Lucy (Ella Purnell), μια νεαρή γυναίκα που εμφανίζεται από ένα καταφύγιο Fallout σε ένα παλιό Los Angeles, 200 χρόνια μετά από μια πυρηνική αποκάλυψη. Η Lucy γρήγορα ανακαλύπτει ότι η ζωή στην επιφάνεια δεν είναι τόσο άνετη όσο το να μένει σε ένα πολυτελές καταφύγιο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles