19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Fan του Bridgerton εντόπισε τον Μπόρις Τζόνσον σε επεισόδιο της 2ης σεζόν

    Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Netflix «Bridgerton» σημείωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλη επιτυχία, αφού η ιστορία του υποκόμη Άντονι Μπρίτζερτον και της κληρονόμου Κέιτ Σάρμα κατάφερε να κερδίσει το κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

    Παρόλα αυτά, η 2η σεζόν περιλαμβάνει κάτι που κανείς δεν περίμενε, αφού ένας θεατής της σειράς εντόπισε τον Μπόρις Τζόνσον στο φόντο σκηνής σε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου.

    Ο χρήστης του TikTok @txharvey, παρακολούθησε τη σειρά -αρκετά προσεκτικά-και εντόπισε μια εικόνα με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κρυμμένο στο βάθος. Η λεπτομέρεια διακρίνεται σε μια σκηνή με την Κέιτ να αγωνίζεται να κοιμηθεί. Καθώς κοιτάει στο ταβάνι που είναι διακοσμημένο, σε σχέδιο απεικονίζεται ένα πρόσωπο, το οποίο μοιάζει αρκετά με εκείνο του Μπόρις Τζόνσον.

    Φυσικά, το video ανέβηκε στο TikTok και έγινε αμέσως viral!

    Διαβάστε επίσης:

    «Rise»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας για την οικογένεια Αντετοκούνμπο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles