19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    «Rise»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας για την οικογένεια Αντετοκούνμπο

    Στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Disney Plus, η οποία παρουσιάζει τη ζωή και την πορεία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

    Η ταινία φέρει τον τίτλο «Rise» και αναμένεται να «ταξιδέψει» το κοινό στα δύσκολα χρόνια της παιδικής ηλικίας του Γιάννη στη Νιγηρία, στη μετανάστευση στην Ελλάδα και τη ζωή της οικογένειας στα Σεπόλια, φτάνοντας μέχρι τη στιγμή που «άνοιξαν» οι πόρτες του NBA κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του Γιάννη, του Θανάση και του Κώστα. H Disney έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του “Rise”, που ένα μέρος του γυρίστηκε στην Ελλάδα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter η Disney αναφέρει:

    «Οικογένεια. Αφιέρωση. Αφοσίωση. “Άνοδος” μία ταινία του DisneyPlus βασισμένη στις πραγματικές εμπειρίες της ζωής του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και της οικογένειάς του, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το 2022».

    Διαβάστε επίσης:

    Westworld: Στις 26 Ιουνίου η πρεμιέρα της 4ης σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles