20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Fan του Counter-Strike: GO ξοδεύει 60.000$ για να αγοράσει υπερσπάνιο rifle skin!

    Πόσα χρήματα θα ξοδεύατε για ένα in-game «διακοσμητικό» αντικείμενο στο αγαπημένο σας game; Εάν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών fans, μπορεί και να είστε διατεθειμένοι και να σκάσετε λίγες δεκάδες ευρώ (που σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τριψήφιο νούμερο). Ωστόσο, ένας φανατικός φίλος του Counter-Strike: GO μάλλον το… τερμάτισε, καθώς πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 60.000 δολαρίων (61.052,63 για την ακρίβεια) για να κάνει δικό του ένα σούπερ σπάνιο rifle skin.

    csgo-skin

    Αυτή η αγορά είναι η πιο ακριβή καταγεγραμμένη in-game αγορά που έχει λάβει χώρα ποτέ στο Counter-Strike: GO και από ότι φαίνεται ο «fan»… το φυσάει το παραδάκι! To εν λόγω skin θεωρείται σούπερ σπάνιο, καθώς μπορεί να γίνει drop μόνο κατά τη διάρκεια ενός Major, το οποίο πρόκειται για third-party game events που σπονσοράρονται από την ίδια την Valve (πράγμα που σημαίνει με απλούστερα λόγια ότι οι απλοί παίκτες απλώς δεν μπορούν καν να τα αποκτήσουν ούτε με σφαίρες). Η ιδιαιτερότητα του εν λόγω skin είναι ότι έρχεται με ένα sticker, το οποίο φέρει την υπογραφή του Pro-gamer Tyle “Skadoodle” Latham της ομάδας Cloud9, η οποία έγινε η πρώτη αμερικανική ομάδα που κέρδισε ένα Counter-Strike: Global Offensive event, το οποίο έφερε την σφραγίδα της Valve. Ενδεικτικό του εν λόγω deal είναι ότι ο προηγούμενος κάτοχος του συγκεκριμένου skin το είχε αγοράσει κοντά στα 35.000 δολάριαΑναμφίβολα, τα προαναφερθέντα νούμερα προκαλούν ιλίγγους…    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles