21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore: Δείτε το τελευταίο trailer πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Μια ανάσα πια μας χωρίζει από την επίσημη πρεμιέρα του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, στο οποίο θα ανοίξει ένα ακόμα κεφάλαιο γεμάτο περιπέτεια και φυσικά…μαγεία. Η Warner, λίγο πριν η ταινία βγει και στις ελληνικές αίθουσες, έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο επικό trailer του νέου Fantastic Beasts, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει το κοινό.

    Όπως γνωρίζουμε από την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Άλμπους Ντάμπλντορ θέλει να σταματήσει τον πανίσχυρο σκοτεινό μάγο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ που απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Μη μπορώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ, προκειμένου να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    «Jurassic World Dominion»: Αυτή είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles