27.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Fantastic Four! Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Galactus

    Ο ηθοποιός για το ρόλο του Galactus -ενός από τους πιο δυσοίωνους κακούς σε όλη τη μυθολογία της Marvel- φέρεται να έχει επιλεγεί για το επερχόμενο reboot του Fantastic Four. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός Ralph Ineson βρίσκεται σε συνομιλίες για τον ρόλο και είναι αρκετά κοντά ώστε να ενσωματωθεί στο cast.

    Ο Ineson είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως ο καταδικασμένος πατριάρχης της οικογένειας William στο The Witch του 2015, αλλά είχε υποδυθεί ρόλους στο Game of Thrones, το Harry Potter, το Chernobyl και ο κατάλογος συνεχίζεται… Και φυσικά, όσοι παρακολουθούσαν την αρχική έκδοση του The Office, θα θυμούνται τον Ineson για τον ρόλο του ως θρυλικός νταής γραφείου Chris Finch.

    Ο εν λόγω ηθοποιός έχει υποδυθεί και ρόλους σχετικούς με τον Galactus, καθώς ο Ineson ενσάρκωσε επίσης τον Green Knight στην ομώνυμη ταινία φαντασίας του 2021, έναν ρόλο που περιελάμβανε τόσο prosthetics όσο και voice performance.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το σύμπαν, ο Galactus είναι, ουσιαστικά, ένας τύπος ύψους 100 ποδιών με ένα μεγάλο κράνος που ταξιδεύει γύρω από το σύμπαν της Marvel καταβροχθίζοντας τη ζωτική δύναμη των πλανητών, τους οποίους αναζητά ο Silver Surfer. Η Julia Garner έχει ήδη επιλεγεί ως εναλλακτική Silver Surfer, Shalla-Bal, στο Fantastic Four, οπότε ο Ineson έρχεται να ολοκληρώσει το πακέτο. H Marvel Studios παράλληλα έχει επιβεβαιώσει ότι ο Pedro Pascal, η Vanessa Kirby, ο Ebon Moss-Bachrach και ο Joseph Quinn θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή της ταινίας ως Reed Richards, Sue Richards, Ben Grimm, επίσης γνωστός ως the Thing, και Johnny Storm, αντίστοιχα.

    Η πλοκή του σεναρίου μπορεί προς το παρόν να παραμένει μυστική, αλλά στα κόμικς, οι Fantastic Four είναι αστροναύτες που μετατρέπονται σε υπερήρωες μετά από έκθεση στις κοσμικές ακτίνες στο διάστημα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles