15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η Julia Garner στο Fantastic Four – Ποιο χαρακτήρα θα υποδυθεί

    Το καστ για την επόμενη ταινία της Marvel, το Fantastic Four, φαίνεται να έχει  ολοκληρωθεί. Γνωρίζαμε ήδη τη συμμετοχή των Pedro Pascal (Reed Richards/Mr. Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm/Invisible Woman), Joseph Quinn (Johnny Storm/Human Torch) και Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/The Thing). Τώρα, μπήκε και το τελευταίο “λιθαράκι”, αφού η Julia Garner θα συμμετάσχει ως Silver Surfer.

    Το Deadline ανακοίνωσε τα νέα σχετικά με το καστ. Το Fantastic Four, το οποίο αναμένεται να βγει τις αίθουσες στις 25 Ιουλίου 2025, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι με τον σκηνοθέτη Matt Shakman (WandaVision) να εργάζεται πάνω σε ένα σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει πολλά εκτός από την προσθήκη της Garner, αλλά σημειώνει ότι “πηγές δηλώνουν ότι η Garner θα υποδυθεί τη Shalla-Bal, μια εκδοχή της Silver Surfer από τα κόμικς.”

    Τον τελευταίο καιρό ακούμε συχνά το όνομα της Garner, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι η για τρίτη φορά νικήτρια του βραβείου Emmy ηθοποιός (για τη σειρά του Netflix, Ozark) πρωταγωνιστεί επίσης στο Wolf Man της Blumhouse και της Universal μαζί με τον Christopher Abbott του Poor Things. Η κυκλοφορία αυτής της ταινίας αναμένεται τον Ιανουάριο του 2025. Οπότε, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα είναι ένα μεγάλο έτος για τη Julia Garner.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles