18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To νέο trailer του Spider-Man: Homecoming είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

    Ο Spider-Man επιστρέφει φέτος στο Homecoming σε μία ταινία που αποτελεί re-imagining του αγαπημένου ήρωα που γνωρίσαμε μέσω των Tobey Maguire και Andrew Garfield, με τον Tom Holland να παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική οπτική στον δημοφιλή άνθρωπο-αράχνη της Marvel. Τον «νέο» αυτό Spider-Man είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε για πρώτη φορά στο Captain America: Civil War και τώρα ο «αραχνάκιας» αποκτάει τη δική του ταινία, η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α στις 7 Ιουλίου.

    Spiderman 1

    Το Spider-Man: Homecoming θα παρουσιάζει έναν πολύ νεαρό Peter Parker, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την ιδιαίτερη γνωριμία που είχε με τους Avengers και φυσικά με τον ξεχωριστό «Iron Man» Tony Stark, με τον οποίο αναπτύσσει μία ιδιαίτερη σχέση, όπως η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον δάσκαλο και στον μαθητή. Στη νέα περιπέτεια του, ο Spidey καλείται να αντιμετωπίσει την απειλή του Vulture (Michael Keaton), καθώς όλα όσα μέχρι πρότινος τα θεωρούσε δεδομένα βρίσκονται σε κίνδυνο. To νέο traler που μόλις κυκλοφόρησε είναι απλώς φανταστικό και ξεχωρίζει για αρκετές χιουμοριστικές σκηνές, αλλά και για μοναδικές σεκάνς δράσης που μας ανοίγουν την όρεξη για τη νέα ταινία του «αραχνάκια»! Πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και απολαύστε!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles