15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το καταπληκτικό story trailer του Far Cry 4!

    To Far Cry 4 δικαιολογημένα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πέντε πιο αναμενόμενα games της φετινής χρονιάς, με τους developers της Ubisoft Montreal, να επιχειρούν να χαρίσουν στους gamers την πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού που έχει παρουσιαστεί ποτέ στο πετυχημένο franchise.  Η engine του Far Cry 4 δείχνει καταπληκτική, δημιουργώντας έναν πανέμορφο open-ended κόσμο που ξεχειλίζει από ζωντάνια και δράση.

    Far Cry 4 _1

    Tα γεγονότα του Far Cry 4 λαμβάνουν χώρα στο φανταστικό κρατίδιο του Kyrat, μία έκταση που βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλάϊων και περιλαμβάνει αχανείς δασικές εκτάσεις και χιονισμένες βουνοκορφές, έναν ολοζώντανο κόσμο που ξεχωρίζει για την υπερβολική λεπτομέρεια του και την τεράστια ποικιλία του. Η φτωχή γη του Kyrat μαστίζεται από έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο, καθώς οι αντάρτες προσπαθούν να ανατρέψουν τον αιμοσταγή δικτάτορα Pagan Min, ο οποίος έχει καταλάβει παράνομα την εξουσία. Οι gamers στο Far Cry 4 αναλαμβάνουν το ρόλο του Ajay, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του για να εκπληρώσει τις τελευταίες επιθυμίες της μητέρας του. Ωστόσο, η μοίρα επιφυλάσσει ένα διαφορετικό παιχνίδι για  τον Ajay, ο οποίος θα βρεθεί στο μέσο της σύγκρουσης ανάμεσα στους αντάρτες και τον Pagan Min και θα κληθεί να πάρει μία σειρά από αποφάσεις που θα επηρεάσουν όχι μόνο το δικό του μέλλον, αλλά και το μέλλον ολόκληρου του Kyrat.

    Far Cry 4_2b

    Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία μεγάλη ποικιλία από όπλα, οχήματα, αλλά και… ζώα, γράφοντας τη δική τους ιστορία. Το Far Cry 4 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις 20 Νοεμβρίου για Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 και PC και μία γεύση από τον εκπληκτικό τίτλο της Ubisoft μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles