19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Far Cry 6: Δείτε το gameplay trailer και ετοιμαστείτε για πανικό και εκρηκτική δράση στις 7 Οκτωβρίου!

    Η σειρά Far Cry της Ubisoft ανήκει στις πιο εμβληματικές στην ιστορία του gaming, αποτελώντας μαζί με το Assassin’s Creed, τις δύο κορυφαίες σειρές του γνωστού publisher. Ως γνωστόν, το Far Cry  διαθέτει μια τεράστια fan base, για αυτό και σίγουρα δεν είναι λίγοι οι gamers, οι οποίοι περιμένουν πως και πως το release του νέου τίτλου της θρυλικής σειράς. Ήδη γνωρίζουμε ότι ο main villain του Far Cry 6 θα είναι ο Giancarlo Esposito και ότι οι παίκτες από την αμερικανική ενδοχώρα θα μεταφερθούν  σε μια fictional χώρα της Λατινικής Αμερικής, ονόματι Yara (όχι δεν πρόκειται για την Κούβα, αν και σίγουρα έχει πάρα πολλές ομοιότητες σε εικαστικό επίπεδo). Τώρα, έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε και τα gameplay trailer που κυκλοφόρησε η Ubisoft

    Σύμφωνα με το story του παιχνιδιού, στη Yara ο δικτάτορας Anton Castillo διοικεί με τη σιδερένια του πυγμή, πνίγοντας οποιαδήποτε φωνή που τολμάει να του αντιπαρατεθεί. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ή την Dani Rojas (οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν το  φύλο του ήρωα) και στήνουν το αντάρτικο για να ανατρέψουν τον μοχθηρό τύραννο και τα στρατεύματά του. To παιχνίδι εννοείται ότι ακολουθεί την open-world φιλοσοφία των Far Cry, εστιάζοντας στην ελευθερία κινήσεων, στον έλεγχο των οχημάτων και φυσικά σε έναν ολοζώντανο κόσμο που είναι γεμάτος ζωή.

    To Far Cry 6 όπως έγινε γνωστό θα υποστηρίζει solo ή co-op mode, ενώ αυτή τη φορά η φαντασία των developers έχει οργιάσει στον τομέα των οπλών… όπου ο κεντρικός ήρωας μπορεί να χρησιμοποιεί ένα όπλο που παίζει non-stop ένα CD με το γνωστό Macarena (!). Παράλληλα, ορισμένοι μηχανισμοί του gameplay επιστρέφουν και εδώ, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι για να «προσλάβετε» ξανά ορισμένα τετράποδα μέλη του ζωϊκού βασιλείου (Fangs for Hire), μεταξύ αυτών ένα ανάπηρο, γλυκύτατο και ταυτόχρονα θανατηφόρο σκυλάκι, αλλά και έναν… κροκόδειλο!

    Όπως έγινε γνωστό, το Far Cry 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει για κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021 (ύστερα από 8 μήνες καθυστέρησης) σε Windows PC (Ubisoft Store, Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, και PS5 και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει εξάψει την περιέργεια με το θεοπάλαβο action που αναμένεται να σας προσφέρει! Δείτε τα trailer που ακολουθούν και είναι βέβαιο ότι θα σας ανοίξει η όρεξη για τα καλά… 

    https://youtu.be/YFMLi8ekeTE

    https://youtu.be/ILHFhLjIXpY

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles