15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Far Cry Primal θα ξυπνήσει τον προϊστορικό άνθρωπο μέσα σου (trailer)!

    Το Far Cry Primal θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο τολμηρά gaming projects των τελευταίων ετών, καθώς οι developers του δεν προτίμησαν να ακολουθήσουν τα ασφαλή μονοπάτια ενός ακόμη “σύγχρονου” First-person shooter, αλλά προτίμησαν ένα τελείως διαφορετικό setting, το οποίο ταξιδεύει τους gamers στην προϊστορική εποχή. Το Far Cry Primal πρόκειται ουσιαστικά για ένα game που ασχολείται με την τέχνη της επιβίωσης και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε έναν κόσμο εξαιρετικά βιαίο, ο οποίος βρίθει από κινδύνους και “δυσάρεστες” εκπλήξεις για τους αδύναμους.

    Far Cry Primal 1v

    Το νέο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ubisoft φανερώνει ότι το παιχνίδι σίγουρα ξεχωρίζει μόνο και μόνο λόγω της ιδιαίτερης θεματολογίας του. Στο Far Cry Primal οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Takkar, ενός κυνηγού που καλείται να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την φυλή του. Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν στην περιοχή του Oros, η οποία αποτελεί το πεδίο διαμάχης τριών διαφορετικών φυλών οι οποίες ερίζουν για την επικράτηση, αλλά κυρίως για την επιβίωση τους σε έναν κόσμο που βρίθει από κινδύνους. Η Ubisoft περιγράφει το Far Cry Primal ως μία μοναδική single-player εμπειρία, σε μία εποχή όπου γιγαντιαία κτήνη όπως μαμούθ και σμιλόδοντες κυριαρχούσαν στον πλάνητη. Δείτε το trailer που ακολουθεί, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσει τα… πρωτόγονα σας ένστικτα!

    https://youtu.be/AQTkQzYFjds

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles