16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φάρσα: τύπος δοκιμάζει το Oculus Rift και τα… κάνει πάνω του!

    Τι σου είναι όμως αυτή η εικονική πραγματικότητα! Οι εταιρείες θέλουν πώς και πώς να καταφέρουν μέσα από τα VR κράνη τους να δώσουν στον χρήστη την αίσθηση ότι βρίσκεται εκεί και να δεις που δεν απέχουν και πολύ από την επίτευξη του στόχου τους αυτού. Όχι μεγάλε, δεν είναι λόγια του αέρα αλλά συμπεράσματα από την παρακολούθηση του βίντεο της φάρσας με το Oculus Rift που θα βρεις πιο κάτω!

    oculus-rift-prank

    Δες τώρα σκηνικό: τύπος δοκιμάζει το Oculus Rift σε εμπορικό κέντρο κάπου στη Ρωσία. Φοράει το κράνος, τα ακουστικά και ξεκινά την περιπέτειά του. Χαζεύοντας την τηλεόραση που έχει μπροστά του καταλαβαίνουμε ότι είναι σε κάποιο roller coaster κάπου αρκετά… ψηλά. Δίπλα του έχει κάποιον που τον καθοδηγεί στην εμπειρία του. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει

    Ο –ΘΕΟΣ- αυτός κάπου προς το τέλος του βίντεο, αποφασίζει να δώσει μια διαφορετική τροπή στη χαλαρή μέχρι τότε βολτούλα του ανυποψίαστου θύματος. Ένα σπρωξιματάκι και… η συνέχεια επί της οθόνης σου.

    Σημείωση: το βίντεο θα το δεις στάνταρ δύο φορές αφού την πρώτη κάπου στα μισά θα διπλώσεις απ’ τα γέλια και θα χάσεις το υπόλοιπο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles