25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Fast X: Αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη μάχη ο Dominic Toretto του Vin Diesel (trailer)

    Οι ταινίες The Fast and Furious αποτελούν εδώ και χρόνια “συνώνυμο” της δράσης, η οποία συνδυάζεται με μια διασκεδαστική, ευχάριστη νότα. Η τελευταία όμως ματιά που ρίξαμε στο πρόσφατο trailer του επερχόμενου Fast X, προμηνύει έναν πιο σοβαρό και σκοτεινό προσανατολισμό για το γνωστό franchise.

    Στο trailer οι fans θα κάνουν μια αναδρομή στο παρελθόν και θα εξερευνήσουν το συναισθηματικό δεσμό μεταξύ του Dominic Toretto (Vin Diesel) και της Letty Ortiz (Michelle Rodriguez). Ο θυμωμένος και συναισθηματικός Dom απευθύνεται στον εκκεντρικό Dante (Jason Momoa), ο οποίος στέκεται πάνω από μια πόλη την ώρα που εκρήγνυται. Η Letty και ο Dom βρίσκονται στο επίκεντρο, τη στιγμή που ο χαρακτήρας του Diesel θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

    Το νέο video του Fast X trailer αποκαλύπτει ότι ο Dante είναι γιος του βαρόνου ναρκωτικών Hernan Reyes, τον οποίο υποδύεται ο Joaquim de Almeida. Στόχος είναι να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του που για πρώτη φορά είδαμε στο Fast Five.

    Στο Fast X θα ξαναδούμε γνώριμους πρωταγωνιστές όπως οι Diesel, Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, Charlize Theron, και Scott Eastwood. Εκτός από το Momoa, νέες προσθήκες στο cast αποτελούν οι Daniela Melchior, Brie Larson Alan Ritchson, Helen Mirren και Rita Moreno.

    Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Μαΐου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Gladiator 2: Στο cast του sequel ο Pedro Pascal (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles