15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Gladiator 2: Στο cast του sequel ο Pedro Pascal

    Ο Pedro Pascal αποτελεί ένα εξαιρετικά… hot όνομα αυτή τη στιγμή, καθώς οι σειρές Last of Us και The Mandalorian έχουν φανατικούς τηλεθεατές. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις συζητήσεις για να μπει στο cast του Gladiator 2. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιον ακριβώς ρόλο θα υποδυθεί ο Pascal στο sequel του Μονομάχου, όμως σίγουρα αποτελεί μια ευχάριστη προσθήκη, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό cast.

    Μέχρι στιγμής, ο Paul Mescal (Aftersun) πρωταγωνιστεί στο Gladiator 2 ως Lucius, μαζί με τους Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin), Denzel Washington (The Equalizer 3) και Joseph Quinn (Stranger Things) να τον πλαισιώνουν. Παράλληλα, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Connie Nielsen θα ενσαρκώσει το ρόλο της Lucilla, μητέρας του Lucius.

    Ο Pedro Pascal αναζητούσε αυτή την περίοδο ακόμη ένα project για να γεμίσει το χρόνο του, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του The Last of Us. Ο ηθοποιός φαίνεται πως είχε αρκετές προτάσεις, δε μπορούσε όμως να «κλωτσήσει» την ευκαιρία να παίξει στο Μονομάχο 2 του Ridley Scott. Φυσικά, δικαιολογείται απόλυτα! Το sequel του Gladiator αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2024. Παραμένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Pascal.

    Διαβάστε επίσης:

    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Βουτιά στο άγνωστο με νέο teaser trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles