18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Fat Shark Dominator V3: τα γυαλιά που κάνουν τις πτήσεις με drone να μοιάζουν με πιλοτάρισμα μαχητικού αεροπλάνου!

    Τα περισσότερα drones στην αγορά σήμερα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν live βίντεο, ώστε να βλέπουμε ακριβώς αυτό που βλέπει η κάμερα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όταν όμως προσπαθείς να παρακολουθήσεις τη πτήση του drone από την οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ μια μέρα με ήλιο, θα καταλάβεις από πρώτο χέρι ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο να γίνει με μια τόσο μικρή οθόνη.

    σδφγ

    Εδώ είναι που έρχονται τα γυαλιά Dominator V3 της Fat Shark. Μετά το σετάρισμα των γυαλιών με το drone, θα βρεθείς βυθισμένος με μια τεράστια οθόνη, που μοιάζει λες και βρίσκεσαι σε μια μαύρη αίθουσα και βλέπεις ταινία. Χρησιμοποιώντας από μία οθόνη ανάλυσης 800 x 480 pixels σε κάθε μάτι, αυτά τα γυαλιά σου επιτρέπουν να δεις ακριβώς αυτό που καταγράφει η κάμερα του drone, με ελάχιστη καθυστέρηση. Τα γυαλιά Dominator V3 παρέχουν επίσης ένα εύρος πληροφοριών πτήσης, όπως το υψόμετρο, η ταχύτητα και οι ρυθμίσεις της κάμερας. Υπάρχει ακόμα μια οριζόντια γραμμή που δείχνει τη γωνία πτήσης του drone, φέρνοντας τον χρήστη πιο κοντά σε μια πτήση με πολεμικό αεροσκάφος!

    Προσοχή, η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φορτιστή πρίζας, οπότε αν τελικά προβείς στην αγορά του Dominator V3, μη ξεχάσεις να αγοράσεις και τον απαραίτητο συμβατό φορτιστή.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles