19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φάτε μάτια ψάρια. Αυτό είναι το smartphone των 5.000 ευρώ

    safe_image

    Ωραίο πράγμα οι φαντασιώσεις. Γουστόζικο και free. Χαζεύοντας μάλιστα στο site της Tag Heuer εξασκείς το «σπορ» σε βαθμό κακουργήματος. Κομματάκι ενοχικά βέβαια, αφού η Ελλάδα του σήμερα δαιμονοποιεί κάθε τι που κουβαλά ψήγμα πολυτέλειας. Λογικό…

    Από την άλλη ισχύει το «η φτώχεια θέλει καλοπέραση». Αυτό σκέφτηκα και εγώ, οπότε δε γράφω λέω για το smartphone που κοστίζει όσο ένα αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Και εγκυκλοπαιδικά να το δεις έχει ενδιαφέρον.

    Γιατί λοιπόν να μην καλοπεράσουμε απέναντι σε ένα τεχνολογικό αντικείμενο που δεν «σηκώνει» πια η εγχώρια πραγματικότητα; Φάτε μάτια ψάρια και το Racer Sub Nano κολλημένο στα 4.900 ευρώ.

    Για όσους ενδιαφέρονται πάντως (θερμή παράκληση όπως αφήσουν διεύθυνση για αποστολή βιογραφικού…), δεν έχουν παρά να διαβάσουν το λιτό δελτίο τύπου της εταιρίας. Ή για να το κάνω πιο λιανά, αυτό είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο πολυτελείας, που υποστηρίζει την τεχνολογία Waterblock™ για προστασία των ηλεκτρονικών μερών από νερό και υγρασία. Λάβε υπόψη μόνο, ότι κατασκευάζεται σε 500 μόλις αντίτυπα, οπότε ότι κάνεις, πρέπει να το κάνεις asap. Ή πως αλλιώς μπορείς να βουτήξεις στη ματαιοδοξία με ένα κλικ εδώ.

    b3c3ad695816da16fc3450b0bb63928c3e7a4cab

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles