23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Fear The Walking Dead: Έτσι ξεκίνησε η αποκάλυψη των ζόμπι

    OK, πολλοί συνεχίζουν να έχουν ένα θεματάκι με το όνομα, αλλά λογικά αυτό θα ξεπεραστεί γρήγορα. Ίσως και να το έχουν ξεχάσει ήδη όταν είδαν το πρώτο trailer που προβλήθηκε στο Comic-Con από το πολυαναμενόμενο prequel/spinoff του The Walking Dead. Το οποίο μας δείχνει πως ξεκίνησαν οι ορδές των ζόμπι να απειλούν τη μοίρα της γης. Και κρίνοντας από το trailer το Fear The Walkind Dead το κάνει εντυπωσιακά.

    FTWD

    Όλα ξεκίνησαν στο Λος Άντζελες όπου οι κάτοικοί του ζούσαν την καθημερινότητά τους, χωρίς να γνωρίζουν τον κίνδυνο που μέσα λίγο διάστημα θα εξαπλώνονταν στην πόλη. Μέσα σε λίγες μέρες το L.A. μετατρέπεται σ’ ένα χάος, μία τρομακτική κατάσταση που την βιώνουμε μέσα από την προσπάθεια μίας οικογένειας να επιβιώσει.
    Showrunner της σειράς είναι ο David Erickson, η παραγωγή φυσικά των AMC Studios ενώ ο co-executive producer Adam Davidson σκηνοθέτησε τον πιλότο και θα κάνει το ίδιο για το δεύτερο και το τρίο από τα έξι επεισόδια της πρώτης σεζόν. Στη σειρά που τα γυρίσματα της έγιναν στον Βανκούβερ του Καναδά, πρωταγωνιστούν οι Kim Dickens (Gone Girl, House of Cards, Sons of Anarchy), Cliff Curtis (Live Free or Die hard, Training Day, Gang Related), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) και Alycia Debnam-Carey (Into the Storm, The Devil’s Hand The Devil’s Hand).
    Χωρίς να έχει καν προβληθεί επεισόδιο, το AMC αγόρασε τις δύο πρώτες σεζόν, κρίνοντας φυσικά από τα εξαιρετικά νούμερα του The Walkind Dead. Οι fans με την σειρά τους περιμένουν πως και πως την 23η Αυγούστου όταν και θα προβληθεί το πρώτο, extended επεισόδιο που θα έχει διάρκεια 90 λεπτά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles