20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Feast: Δείτε το υπέροχο animation της Disney που κέρδισε το Όσκαρ

    Την Κυριακή η Disney έφυγε από τα Όσκαρ με ένα ακόμα βραβείο για την κατηγορία “short animation”. Και το άξιζε πραγματικά. Γιατί δεν γίνεται να δεις το Feast χωρίς να αρχίσεις τα “aww” ή να μην τρέξεις μετά να αγκαλιάσεις το τετράποδό σου.

    feast_a

    Η ιστορία ακολουθεί την καθημερινότητα του μικρού τεριέ Winston που είναι μαθημένο να τρώει ασταμάτητα και μάλιστα να ακολουθεί δίχως το παραμικρό παράπονο τις διατροφικές συνήθειες του αφεντικού του, που κυμαίνονται μεταξύ μπέικον, ζυμαριών και ότι junk food υπάρχει. Όταν όμως θα εμφανιστεί μία γυναίκα στη ζωή του, το πιάτο του Winston θα γεμίσει με υγιεινό φαγητό, κάτι που φυσικά δεν του αρέσει καθόλου.

    Σκοπός του σκηνοθέτη Patrick Osborne (πρόκειται μάλιστα για το ντεμπούτο του) και της παραγωγού Kristina Reed που έχει στο βιογραφικό της συμμετοχή σε σημαντικότατες δουλειές όπως Big Hero 6, Frozen και Wreck-It Ralph, ήταν να δείξουν τη ζωή ενός κουταβιού, πως αυτό ωριμάζει στην πορεία και πως τελικά γίνεται μέλος μίας οικογένειας, μέσα απ’ όλα τα… γεύματά της, με την κάμερα να τραβάει κάτω από το ύψος του τραπεζιού.

    http://www.dailymotion.com/video/x2hvdfy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles