13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοίνωση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των εταιρειών του Fender Group

    Με ευχαρίστηση θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση έξι εταιρειών του FENDER GROUP πλέον των εταιρειών percussion/drums που ήδη γνωρίζετε.

    FENDER GROUP

    Οι εταιρείες TAKAMINE, GUILD, GRETSCH GUITARS, JACKSON/CHARVEL και EVH προστίθεται στο μουσικό μας τμήμα και διευρύνουν την γκάμα των κιθαρών μας με εντυπωσιακό τρόπο, πλαισιώνοντας την κορυφαία και θρυλική GIBSON/EPIPHONE, την LAG και τις οικονομικότερες SUZUKI.

    Οι εταιρείες αυτές αριθμούν δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στην μουσική βιομηχανία και τα προϊόντα τους έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην jazz και rock μουσική, όπως της GRETSCH, της TAKAMINE, από τα διασημότερα ονόματα στον χώρο των ακουστικών και ηλεκτροακουστικών κιθαρών, της GUILD που αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή πολλών διάσημων μουσικών σε όλο τον πλανήτη για τον μοναδικό ήχο και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, της JACKSON/CHARVEL με ιδιαίτερη απήχηση στο Hard Rock και Metal, της EVH με custom σχεδίαση και την προσωπική σφραγίδα του διάσημου κιθαρίστα. 

    Takamine
    Ξεκίνησε τον 1959 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η οποία βρισκόταν στους πρόποδες του όρους Takamine στην Ιαπωνική πόλη Sakashita από όπου πήρε και το όνομα της. 
    Takamine διαθέτει ιστορία πάνω από μισό αιώνα και αποτελεί σήμερα ένα από τα διασημότερα ονόματα στον χώρο των ακουστικών και ηλεκτροακουστικών κιθαρών προσφέροντας παράλληλα πολλές κατασκευαστικές καινοτομίες. Διαθέτει μεγάλη γκάμα ικανή να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του ερασιτέχνη καθώς και επαγγελματία ακουστικού κιθαρίστα

    Guild
    Μια από τις σημαντικότερες αμερικανικές εταιρείες στον χώρο της κιθάρας με ιστορία πάνω από 60 χρόνια. Οι ακουστικές και ηλεκτροακουστικές κιθάρες της αποτελούν σήμερα την πρώτη επιλογή πολλών διάσημων μουσικών σε όλο τον πλανήτη για τον μοναδικό ήχο τους και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.  Η γκάμα της περιλαμβάνει πέρα από τις ακουστικές κιθάρες, ηλεκτρικές καθώς και πλήθος αξεσουάρ.

    Gretsch Guitars
    Με ιστορία 130 ετών στον χώρο των μουσικών οργάνων, η
    Gretsch κατασκεύασε τις πρώτες Archtop ηλεκτρικές κιθάρες της το 1939 παρουσιάζοντας μοναδικές  σχεδιαστικές καινοτομίες . Μοντέλα κιθάρας όπως η Gretsch White Falcon και  Gretsch Tennessean   χάραξαν ανεξίτηλα με τον μοναδικό ήχο και την παρουσία τους την Jazz και Rock  μουσική με αποκορύφωμα την δημοφιλέστερη μπάντα στον πλανήτη τους Beatles. H Gretsch σήμερα διαθέτει τεράστια γκάμα solid body και Αrchtop κιθάρων που είναι ικανή να καλύψει κάθε απαίτηση και γούστο.

    Jackson / Charvel Guitars 
    Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των καινοτόμων και ξεχωριστών σχεδιαστικά  ηλεκτρικών κιθάρων με ιδιαίτερη απήχηση στον χώρο της Hard Rock και Metal  μουσικής . Η ιστορία της ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70  και οι κιθάρες της αποτέλεσαν  και αποτελούν τα αγαπημένα όργανα  πολλών διάσημων κιθαριστών  όπως  του Randy Rhoads, Chris Broderick (Megadeth), Corey Beaulieu (Trivium), David Ellefson (Megadeth), Phil Collen (Def Leppard), Mark Morton), Phil Demmel (Machine Head), Chris Beattie (Hatebreed), Adrian Smith (Iron Maiden).

    EVH
    Η προσωπική εταιρία του κιθαρίστα Eddie Van Halen, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ιστορίας της Rock.  Η γκάμα των προϊόντων της EVH απαρτίζεται από Custom σχεδίασης κιθάρες και ενισχυτές που φέρουν προσωπική ηχητική και αισθητική σφραγίδα του διάσημου κιθαρίστα.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles