16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φέτος τα Χριστούγεννα, ανακαλύψτε τις προτάσεις της Samsung για εκπληκτικά δώρα!

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

    Η πιο λαμπερή και μαγευτική εποχή του χρόνου είναι επιτέλους εδώ! Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη, ζεστασιά, θαλπωρή, μοναδικές γεύσεις από το γιορτινό τραπέζι και οικογενειακή ατμόσφαιρα… Όμως εκτός από το παραπάνω, Χριστούγεννα σημαίνουν και δώρα για όλους τους αγαπημένους μας! Ως είθισται, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά συνηθίζουμε να αφιερώνουμε μπόλικο χρόνο, αναζητώντας για τους αγαπημένους μας το ιδανικό δώρο… Είναι εκείνο το special δώρο που μπορεί να κάνει τη στιγμή να μείνει ανεξίτηλη μέσα στο χρόνο και να δημιουργήσει ευχάριστες αναμνήσεις.

    Όμως, ένα «ιδανικό» δώρο εκτός από το να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, θα πρέπει παράλληλα να είναι και χρήσιμο και λειτουργικό! Δηλαδή να μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά μας στο μέγιστο βαθμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον αποδέκτη του να γεμίσει τη ζωή του με ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Εάν φέτος λοιπόν έχετε αποφασίσει να στρέψετε το βλέμμα σας προς τον κόσμο της τεχνολογίας για να επιλέξετε τα δώρα των αγαπημένων σας (ή γιατί απλώς θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας), η Samsung έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για εσάς!

    Οι γιορτές αρχίζουν και τελειώνουν με… Samsung Galaxy!

    Η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη γκάμα επιλογών που διαθέτει η Samsung, κάνει εύκολο το έργο της τελικής επιλογής. Εσείς το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι τον χαρακτήρα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ατόμου θα κάνετε το δώρο.

    Μπορείτε να επιλέξετε κάποια mobile ή wearable συσκευή. Για παράδειγμα, ένα αναδιπλούμενο smartphone τρίτης γενιάς της Samsung. Ξεκινώντας με το Samsung Galaxy Z Flip3, εδώ τα λόγια είναι μάλλον περιττά, καθώς το κομψό και elegant αναδιπλούμενο της Samsung προσφέρει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και στις σύγχρονες λειτουργίες. Σχεδιασμένο για να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με το κινητό τηλέφωνο, το «pocket-sized» Samsung Galaxy Z Flip3 μπορεί να χωρέσει κυριολεκτικά παντού… ακόμη και στην τσέπη ενός jean παντελονιού. Εάν μάλιστα λατρεύετε τα social media, με το Samsung Galaxy Z Flip3 θα τραβήξετε και θα ανεβάσετε πολύ cool selfies!  Με χρωματικές επιλογές και με μια συνοδεία από trendy Samsung θήκες (πωλούνται ξεχωριστά), το Samsung Galaxy Z Flip3  είναι μία πολύ καλή πρόταση.

    Από την άλλη, εάν η παραγωγικότητα και το performance αποτελούν τα κύρια κριτήρια αναζήτησης σας, τότε το Samsung Galaxy Z Fold3, είναι σίγουρα μια συσκευή η οποία αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της! Ιδανική για τους λάτρεις των premium high-end συσκευών που δημιουργήθηκαν για να ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση, φέρνοντας εις πέρας απαιτητικά tasks. Χωρίς αμφιβολία, το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι το foldable που κάνει τη διαδικασία του multitasking μια ξεχωριστή εμπειρία.

    Εάν βέβαια θέλετε μια συσκευή που να είναι συγχρόνως αποδοτική, αλλά και να βαδίζει σε πιο «παραδοσιακά» μονοπάτια, τότε ένα Samsung Galaxy S21 είναι βέβαιο ότι θα σκορπίσει χαρά στους αγαπημένους σας. Το Samsung Galaxy S21 δημιουργήθηκε για να προσθέσει μια ξεχωριστή πινελιά δημιουργικότητας στην καθημερινότητα κάθε χρήστη. Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις και το ξεχωριστό design, που του χαρίζουν έναν τόνο μοναδικότητας, αλλά και η εκπληκτική ποιότητα της κάμερας του που φτάνει σε επαγγελματικό επίπεδο με το Samsung Galaxy S21 Ultra. Με το camera system της ναυαρχίδας της Samsung, θα δημιουργήσετε και θα μοιραστείτε περιεχόμενο σε χρόνο… dt, επικοινωνώντας στον έξω κόσμο και στους δικούς σας ανθρώπους τις σκέψεις και τις διαθέσεις με ξεχωριστό τρόπο.

    Τα Samsung προϊόντα δεν περιλαμβάνουν μόνο smartphones, αλλά και tablets, με το Samsung Galaxy Tab S7+ να ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα υπέροχο δώρο για τις γιορτές. Εξαιρετικό για τους users που επιθυμούν να συνδυάσουν εργασία και διασκέδαση, το ισχυρό all-around tablet της Samsung! Είτε θέλετε να «τρέξετε» μια επαγγελματική παρουσίαση, είτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες ταινίες με καλή παρέα (και μπόλικο pop corn), το Samsung Galaxy Tab S7+ με την εξαιρετική αυτονομία και την ευκολία χρήσης που προσφέρει, είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή σας  ευκολότερη.

    Φυσικά ένα smartphone ή ένα tablet μπορούν να εντυπωσιάσουν, αλλά ένα elegant smartwatch αποτελεί μια κλασική και δοκιμασμένη επιλογή. Ένα smartwatch που ανήκει στην οικογένεια των Samsung Galaxy Watch4 αποτελεί έναν χρήσιμο σύμβουλο στην προσπάθεια σας να υιοθετήσετε έναν πιο fit και active τρόπο ζωής. Το Samsung Galaxy Watch4 θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους fitness στόχους σας (όσο δύσκολοι κι εάν είναι), παρακολουθώντας και καταγράφοντας μια σειρά από παράγοντες που σχετίζονται με την ευεξία σας (όπως ο δείκτης μάζας σώματος κ.ά)*.

    Τέλος, μια πολύ ξεχωριστή χριστουγεννιάτική πρόταση που θα αρέσει σε όλους είναι και τα True-wireless ακουστικά Samsung Galaxy Buds2! Χωρίς περιττά καλώδια, με compact διαστάσεις και με premium χαρακτηριστικά που θα λατρέψουν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί φίλοι του ποιοτικού ήχου, τα Samsung Galaxy Buds2 προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία σε κάθε user. Ένα πραγματικά αξιόλογο δώρο που θα μείνει αξέχαστο στα αγαπημένα σας άτομα!

    We wish you a merry “Samsung” Xmas and a happy New Year!

    Φέτος τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά, μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη σας με τις προτάσεις της Samsung. Γι’ αυτό διαλέξτε ένα από τα παραπάνω δώρα τεχνολογίας, φορέστε το χαμόγελο και τη καλύτερη διάθεση σας, οπλιστείτε με θετική ενέργεια και κάντε τις φετινές γιορτές αξέχαστες τόσο σε εσάς, όσο και στους δικούς σας ανθρώπους!

    Περισσότερες πληροφορίες: https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/

    *******

    * Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles