BREAKING

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε «έξυπνα» δώρα τεχνολογίας: Δείτε τις επιλογές που σας προτείνουμε

Όπως είναι γνωστό, η γενναιοδωρία, ο αλτρουισμός και η καλή θέληση χαρακτηρίζουν το πνεύμα των Χριστουγέννων το οποίο ενσαρκώνεται μέσα από την ανταλλαγή δώρων. Και όταν αναφερόμαστε σε δώρα, τα τεχνολογικά προϊόντα αποτελούν πάντα μια δημοφιλή κατηγορία στις επιλογές μας. Ότι και αν επιλέξετε λοιπόν για φέτος, είτε πρόκειται για tablet, smart TV, ή κονσόλα παιχνιδιών, εκείνο που πρέπει να θυμάστε, είναι ότι τα τεχνολογικά προϊόντα στο σύνολο τους απαιτούν πλέον και μια ασύρματη σύνδεση στο οικιακό δίκτυο. Φέτος λοιπόν σας προτείνουμε να ξεχωρίσετε χαρίζοντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα που θα τα κρατούν καλά και σταθερά «συνδεδεμένα» με το οικιακό τους δίκτυο. Δείτε πιο κάτω τις επιλογές που σας προτείνουμε.

devoloxmas

Χαρίστε ασύρματους προσαρμογείς για κάθε ανάγκη

Δεδομένου ότι οι φορητοί υπολογιστές, τα tablets, τα έξυπνα τηλέφωνα, οι συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας, αλλά και οι έξυπνες τηλεοράσεις, για να δώσουν στο χρήστη το μέγιστο των δυνατοτήτων τους «απαιτούν» και μία σταθερή ασύρματη σύνδεση σε όποιο χώρο του σπιτιού και αν χρησιμοποιούνται.

Σας προτείνουμε λοιπόν να επιλέξετε και να χαρίσετε εφέτος τα Χριστούγεννα, ένα από τα επαναστατικά προϊόντα της devolo, που αποτελούν από μόνα τους μία καινοτομία, αφού μεταφέρουν το ασύρματο δίκτυο μέσω της πρίζας ηλεκτρικού ρεύματος με την τεχνολογία dLAN Powerline. Το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα μακρύ δικτυακό καλώδιο που μεταδίδει την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet σε κάθε πρίζα. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει έναν προσαρμογέα devolo στον router και έναν δεύτερο σε όποια πρίζα επιθυμεί να έχει σύνδεση. Η εγκατάσταση και λειτουργία τους πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες διαμόρφωσης.

Η γκάμα των ασύρματων προσαρμογέων devolo περιέχει μοντέλα για κάθε ταχύτητα και κάθε βαλάντιο, που προσφέρουν την απόλυτη ασύρματη σύνδεση απευθείας από την πρίζα ρεύματος. Ο dLAN 500 WiFi παραδείγματος χάριν είναι μια καλή επιλογή, αφού με συμπαγή και διακριτική σχεδίαση διαθέτει ενσωματωμένη θύρα LAN και δίνει ασύρματο σήμα παντού, σε smartphones, tablets και φορητούς με ταχύτητα και σταθερότητα, ακόμη και εκεί που μέχρι σήμερα υπήρχε αδύναμο ή καθόλου σήμα. Με τον dLAN 500 AV Wireless+ κάθε πρίζα ρεύματος γίνεται WiFi hot spot, ενώ χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα δεν χάνεται καμία πρίζα ρεύματος. Επιπλέον οι τρεις δικτυακές θύρες που διαθέτει μπορούν να συνδέσουν μέχρι και 3 συσκευές μέσω LAN.

Για όποιον αναζητά ακόμη πιο μικρό και διακριτικό μέγεθος υπάρχει ο dLAN 550 WiFi με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps μέσω Powerline και 300 Mbps μέσω WiFi. Η θύρα LAN δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μίας συσκευής μέσω καλωδίου. Και φτάνουμε στη ναυαρχίδα των ασύρματων προσαρμογέων της devolo. O dLAN 1200+ WiFi ac είναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit, ενώ βασίζεται στο πιο καινοτόμο και αποδοτικό πρότυπο WiFi ac. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεση του χρήστη για σύνδεση επιπλέον τερματικών συσκευών. Η ενσωματωμένη πρίζα, με φίλτρο δικτύου και σύστημα ασφαλείας για τα παιδιά, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου ρεύματος, χάρη στην τεχνολογία MIMO φτάνει έως και 1,2 Gigabit το δευτερόλεπτο.

Αναβαθμίστε τον παλιό εξοπλισμό του αγαπημένου σας!

Αν τώρα έχετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που ξέρετε ότι διαθέτει παλαιότερο εξοπλισμό που χρίζει αναβάθμισης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα «έξυπνο δώρο» που σίγουρα θα το εντυπωσιάσει. Χαρίστε του λοιπόν απλόχερα.. την τελευταία τεχνολογία WiFi το devolo WiFi stick ac που είναι κατάλληλη…για παλαιότερους φορητούς υπολογιστές, PC και Apple MacBook, και αναβαθμίζει τις παλιές συσκευές έτσι ώστε να απολαμβάνουν όλοι απλά και οικονομικά την ταχύτητα και την εξαιρετική απόδοση του WiFi-ac. Η εγκατάσταση και λειτουργία του είναι απλή. Απλά τοποθετούμε το devolo WiFi stick ac σε μια θύρα USB και αμέσως αποκτάμε γρήγορες και σταθερές συνδέσεις ιδανικές για video streaming σε ποιότητα HD και online παιχνίδια χωρίς προβλήματα! To devolo WiFi stick ac συνδέεται επίσης σε κάθε φορητό υπολογιστή ή Apple MacBook.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment