20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    FIFA 15. Δείτε το νέο εκπληκτικό gameplay trailer!

    Τα τελευταία χρόνια το FIFA της EA Sports και το Pro Evolution Soccer της Konami κονταροχτυπιούνται για να κερδίσουν την πρωτιά στις προτιμήσεις των φανατικών φίλων των football games. Η μάχη ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τίτλους, αναμένεται να είναι και φέτος ιδιαιτέρως σκληρή, καθώς και οι δύο διεκδικητές δείχνουν με τις νέες εκδόσεις τους, να εκμεταλλεύονται στο έπακρον τις εξελιγμένες δυνατότητες των νέων κονσολών.

    FIFA 15_2

    Μάλιστα, η EA Sports κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο gameplay trailer για το FIFA 15, το οποίο παρουσιάζει τις δυνατότητες της φετινής έκδοσης, στους τομείς του ελέγχου και της φυσικής απόκρισης των εικονικών ποδοσφαιριστών. Στο trailer ο senior producer του FIFA 15, Nick Channon, περιγράφει το πως οι εξελιγμένες τεχνικές στη καταγραφή των κινήσεων των ποδοσφαιριστών αναμένεται να προσφέρουν αναβαθμισμένο gameplay και υψηλό επίπεδο απόκρισης. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα φυσικής της μπάλας πρόκειται να προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία στις πάσες, στις ντρίμπλες και στον έλεγχο της μπάλας, η οποία δείχνει να περιστρέφεται με απόλυτη φυσικότητα. Επίσης, οι developers του παιχνιδιού έχουν κάνει μπόλικη δουλειά και στα tackling, τα οποία είναι πιο ρεαλιστικό σε σύγκριση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, ενώ επιπλέον η EA Sports έχει εισαγάγει νέους μηχανισμούς στο gameplay που παρουσιάζουν πιο πραγματικά τζαρτζαρίσματα, αληθοφανείς πτώσεις, ενώ είναι ορατό επίσης το τράβηγμα της φανέλας.

    FIFA 15_1

    Το FIFA 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου σε PC, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4, Wii, 3DS και PS Vita και στο παρακάτω video trailer θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις νέες προσθήκες στους μηχανισμούς του gameplay που είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσουν το ρεαλισμό και την αδρεναλίνη στα ύψη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles