21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Παρελθόν σε 3 μήνες το FIFA Mobile για Windows Phone!

    Είναι γνωστό ότι εδώ και πολύ καιρό το καράβι του Windows Phone βυθίζεται, καθώς ακόμη και η ίδια η Microsoft είναι γνωστό ότι έχει πλέον ρίξει λευκή πετσέτα, αντιλαμβανόμενη την αποτυχία της πλατφόρμας της. Μία ακόμη ηχηρή “αποχώρηση” αυτή την φορά από τον κόσμο του mobile gaming, έρχεται απλώς για να μας υπενθυμίσει την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί τα Windows Phone σε επίπεδο υποστήριξης.

    FIFA Mobile 2

    Η EA Sports που είναι publisher του FIFA Mobile, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, ότι τον Νοέμβριο αναμένεται να τερματίσει την υποστήριξη της για το συγκεκριμένο παιχνίδι στην πλατφόρμα της Microsoft. H mobile αυτή έκδοση του γνωστού football sim έκανε την εμφάνιση της τον Οκτώβριο του 2016 για iOS, Android και Windows Phone και παρά την αποχώρηση από την πλατφόρμα της Microsoft, το παιχνίδι της EA Sports θα εξακολουθήσει κανονικά να βρίσκεται στα stores της Google και της Apple. Η παραπάνω απόφαση μάλλον δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση από τη στιγμή που το μερίδιο των Windows Phone στην παγκόσμια αγορά των smartphones αναλογεί αυτή τη στιγμή μόλις στο 0.1%. Άρα από την μεριά της EA Sports ήταν λογικό να σταματήσει να ασχολείται με μία πλατφόρμα που είναι ήδη νεκρή εδώ και αρκετό καιρό.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles