17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες φέρουν το LG G8 να ενσωματώνει πρώτο την τεχνολογία Sound on Display

    lg

    Την καινοτομία παραγωγής ήχου από την οθόνη (χωρίς ηχείο) Sound on Display, σκοπεύει να εφαρμόσει άμεσα στα επόμενα smartphones που θα κυκλοφορήσει η  LG.

    Η αρχή έγινε πέρσι στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας όπου η LG παρουσίασε για πρώτη φορά μια οθόνη, η οποία παρήγαγε ήχο, μέσω των ταλαντεύσεων στην επιφάνειά της με τη χρήση της τεχνολογίας Sound on Display. To SoD ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα σε μια οθόνη να παράγει ήχο χωρίς την χρήση ηχείου. Παρόμοια λειτουργία χρησιμοποιούν τόσο η LG όσο και η Samsung. Μάλιστα στην έκθεση CES που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στο Las Vegas η Samsung σκοπεύει να κάνει επίδειξη της εν λόγω λειτουργίας μέσω ενός πρωτότυπου smartphone με ενσωματωμένη την λειτουργία SoD.

    Η LG όμως θα μπορούσε πραγματικά να «κερδίσει» τη μάχη με την Samsung με ένα δυνατό εμπορικό χτύπημα, καθώς η σειρά Galaxy S10 φαίνεται να μην διαθέτει την τεχνολογια Sound on Display, αλλά ένα συμβατικό ακουστικό και πάλι. Αν οι φήμες που κυκλοφορούν επιβεβαιωθούν, το LG G8 δεν θα χρειαστεί πλέον να αφήσει χώρο στο πάνω μέρος για ένα φυσικό ακουστικό, αλλά θα χρησιμοποιήσει στην πραγματικότητα την οθόνη του για να εκπέμπει ήχο.

    Αν κάτι τέτοιο γίνει πράξη από ένα LG smartphone, τότε θα έχει γίνει το επόμενο βήμα για να ελευθερωθεί ακόμη περισσότερος χώρος στην μπροστινή όψη των κινητών και μπορεί να δούμε οθόνες που να καλύπτουν σε τέτοιο ποσοστό την συσκευή, όσο ποτέ άλλοτε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles