22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες για ανανεωμένο iPad 9,7 ιντσών στο event του iPad mini

    Σύμφωνα με το 9to5Mac, η Apple, στο event ανακοίνωσης του iPad mini που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου, αναμένεται να παρουσιάσει και μία ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος iPad μοντέλου της των 9,7 ιντσών.


    Τα ανανεωμένα “νέα iPad” θα διατηρήσουν την ίδια τιμολόγηση, μικρές όμως διαφοροποιήσεις στα χαρακτηριστικά τους, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα υποστηρίζουν, πλέον, τον νέο Lightning Connector που η Apple παρουσίασε μαζί με το iPhone 5.

    Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέες εκδόσεις της “μεγάλης” ταμπλέτας της Apple θα διαθέτουν παγκόσμια υποστήριξη LTE, όπως ακριβώς και το iPhone 5, όσο για το αν θα υπάρχουν αναβαθμίσεις σε άλλα specs, όπως ο επεξεργαστής, η οθόνη ή η μπαταρία, δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες τέτοιες ενδείξεις.

    Σε κάθε περίπτωση, το event της Apple, την προσεχή Τρίτη, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με φήμες τις τελευταίες μέρες να αναφέρονται σε ποικίλες παρουσιάσεις κατά τη διάρκειά του, πιθανολογώντας για την εμφάνιση σ’ αυτό νέων Mac Mini, iMacs ή και MacBook Pro με Retina Display 13 ιντσών.

    Πηγή: 9to5Mac

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles