19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες για αναβαθμισμένη remastered έκδοση του θρυλικού StarCraft!

    To StarCraft είναι ένα game το οποίο δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς όταν κυκλοφόρησε το 1998 άφησε για πάντα το στίγμα του στον κόσμο του gaming και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες gamers. Η τεράστια επιτυχία του θρυλικού strategy αποτυπώνεται και στην Κορέα, όπου εκεί το StarCraft είναι… θρησκεία, για αυτό και οποιαδήποτε φήμη μας έρχεται από sites της συγκεκριμένης  χώρας έχει πολλές πιθανότητες ώστε να έχει λογική βάση.

    Starcraft 1

    Σύμφωνα λοιπόν με το κορεατικό news site, iNews24 πολύ σύντομα η Blizzard θα ανακοινώσει μία εμπλουτισμένη HD remastered έκδοση του ιστορικού πρώτου StarCraft! Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο εν λόγω report, η Blizzard θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο BlizzCon event που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο, με τη νέα έκδοση να προσφέρει στους fans καλύτερα γραφικά, ένα νέο User Interface αλλά και το original gameplay του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1998. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια τη Blizzard, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται τα αποκαλυπτήρια της remastered edition να γίνουν μέσα στο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο των τελικών του StarCraft 2 World Championship που θα λάβει χώρα στο Mexico City. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles