21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες για μία “Mini” version του Alcatel Idol 4!

    Κρίνοντας με όσα είδαμε και στο πρόσφατο MWC της Βαρκελώνης, η Alcatel προτίθεται να παίξει πολύ δυνατά στην high-end κατηγορία, καθώς τα Idol 4 και Idol 4S μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον ανταγωνισμό. Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η Alcatel φιλοδοξεί να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη γνωστή σειρά, κυκλοφορώντας μία ενισχυμένη “pro” version του Idol 4, η οποία θα τρέχει λειτουργικό Windows 10 Mobile και εφόσον κυκλοφορήσει θα αποτελεί ένα είδος εναλλακτικής ναυαρχίδας στο Lumia 950 της Microsoft.

    Alcatel Idol 4 Mini 2

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η “pro” version του Idol 4 δεν είναι η μοναδική που έχει στα σκαριά η γνωστή εταιρεία, καθώς ακούγεται ότι ετοιμάζει και μία Mini έκδοση, η οποία θα βασίζεται σε λειτουργικό Android. Εφόσον οι φήμες ευσταθούν, η Mini edition της ναυαρχίδας της Alcatel θα διαθέτει chipset Mediatek ΜΤ6738 (ή MT6750) και 5ιντσό display. Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα tech specs της συσκευής, η Alcatel δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει το Idol 4 Mini με μία σειρά από διαφορετικές επιλογές: με 1GB/2GB και 3GB RAM και 8GB/16GB και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά την κάμερα, δεν αποκλείεται να δούμε μία rear cam με 13MP και μία selfie cam με 5MP, ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει fingerprint scanner (στο home button) και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.400mAh.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles