18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τη Charlize Theron να υποδύεται την Clea στο Doctor Strange 2

    Σε μερικές ημέρες επιτέλους θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του έτους, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Οι fans της Marvel περιμένουν πως και πως να απαντηθούν μερικά ερωτήματα που τους έχουν αναστατώσει από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, αφού οι φήμες θέλουν μεγάλες εκπλήξεις αλλά και δυνατές επιστροφές.

    Τα ονόματα του Tom Cruise και του Sir Patrick Stewart στο ρόλο του Charles Xavier έχουν ήδη ακουστεί τους τελευταίους μήνες, ενώ ένας από τους χαρακτήρες που βρίσκεται έντονα στο επίκεντρο είναι αυτός της Clea. Πρόκειται για ένα χαρακτήρα πολύ βασικό στα κόμικ Doctor Strange και συνδέεται με το Dormammu που εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία. Για το ρόλο οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό Rachel McAdams να συζητά με την παραγωγή, ωστόσο, σύμφωνα με το MyTimeToShineHello, η Clea θα ενσαρκωθεί από τη Charlize Theron. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Rachel McAdams θα υποδυθεί τη Night Nurse. Η προσθήκη της Theron όμως είναι σίγουρα κάτι που θα ενθουσιάσει τους fans, οι οποίοι αγωνιούν να ζήσουν την εμπειρία.

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτο ρεκόρ! Fan του Spider-Man είδε το “No Way Home” 292 φορές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles