16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να έχει στα σκαριά redesigned Mac Mini που θα «φοράει» το M1X!

    Μετά το τέλος του καλοκαιριού η αίσθηση μας είναι ότι πρόκειται να δούμε αρκετές δυναμικές κινήσεις από την Apple σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Για αυτό και το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φήμες δίνουν και παίρνουν και πολλές από αυτές εστιάζουν στην κυκλοφορία νέων επανασχεδιασμένων Mac Mini, τα οποία θα βασίζονται στο M1X chipset. Για αυτό και σύμφωνα με το έγκριτο 9to5Mac ένα redesigned Mac Mini θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στους επόμενους μήνες και το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι ότι θα στηρίζεται στο νέο και πιο ισχυρό M1X chipset.

    Αν και το M1X δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, πρόθεση της Apple είναι να ρίξει στην αγορά ένα ακόμη πιο ισχυρό, αξιόπιστο και energy-efficient chipset. Το δε νέο και επανασχεδιασμένο Mac Mini θα είναι αυτό που θα αποτελέσει το «κέλυφος» του νέου chipset, με την τάση να θέλει ουσιαστικά να προσθέσει περισσότερα ports σε αυτό και να το καταστήσει ακόμη πιο ευέλικτο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τo ανανεωμένο Mac Mini θα είναι περισσότερο επικεντρωμένο στους power users και φυσικά θα στοιχίζει παραπάνω από τα προηγούμενα μοντέλα της συγκεκριμένης οικογένειας. Για αυτό και θα έχει στο εσωτερικό του το M1X, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η Apple θα εγκαταλείψει τελείως το M1, το οποίο το πιθανότερο είναι να το δούμε στα πιο «basic» μοντέλα. Όπως και να ‘χει, ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι καυτός, για αυτό και θα έχουμε πολλές ανακοινώσεις από την εταιρεία με έδρα το Cupertino.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles