18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει και έκδοση «Jet White» των iPhone 7 & 7 Plus

    Σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, η Apple εξετάζει τη δημιουργία και μιας «Jet White» έκδοσης των iPhone 7 και 7 Plus. Οι πληροφορίες προέρχονται από την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara, χωρίς να επισημαίνει πότε περίπου θα πραγματοποιηθεί η διάθεση της συγκεκριμένης έκδοσης. Παράλληλα, η ιστοσελίδα τονίζει πως οι πληροφορίες αυτές, που έχει από προμηθευτές της Apple στη χώρα αυτή, μπορεί να αποδειχθούν μη αληθείς…

    jet-white

    Είναι γεγονός πως η Mac Otakara έχει ένα αρκετά καλό ιστορικό έγκυρης ενημέρωσης σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα διέθεταν τα iPhone 7 και 7 Plus. Για παράδειγμα, είχε αναφερθεί στη πιθανή διάθεση έκδοσης «Jet Black», για την απουσία θύρας ακουστικών των 3.5 χιλιοστών, το πλήκτρο «Home» και την τεχνολογία που το συνοδεύει, ενώ είχε κάνει λόγο και για την απουσία Smart Connector.

    Μένει να φανεί στο μέλλον αν αυτές οι πληροφορίες ευσταθούν και αν η Apple διαθέσει όντως μια νέα έκδοση, δίνοντας στους πελάτες της μεγαλύτερο εύρος επιλογών καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles