16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα οικονομικό iPad mini και όχι ένα με Retina Display

    iPadmini

    Η Apple ενδεχομένως να αλλάξει τα σχέδιά της σχετικά με την κυκλοφορία ενός iPad mini με display τύπου Retina, καθώς παρατηρούνται προβλήματα στην απόδοση μίας τέτοιας οθόνης, σύμφωνα με τις έως τώρα δοκιμές της εταιρείας. Αυτό, τουλάχιστον, σημειώνει ένας αναλυτής, ο Ming-Chi Kuo της KGI Securities.

    Για το λόγο αυτό, ο Kuo σημειώνει ότι ίσως τελικά η εταιρεία προσανατολιστεί, προς το παρόν, στην κυκλοφορία ενός iPad mini σε πιο χαμηλή τιμή αγοράς, το οποίο θα τη βοηθήσει να ανταγωνιστεί τις οικονομικές προτάσεις των άλλων εταιρειών.

    Οι προτεινόμενες επιλογές για τη δημιουργία ενός ακόμη πιο οικονομικού iPad mini περιλαμβάνουν αφαίρεση της πίσω κάμερας, μείωση της εσωτερικής μνήμης στα 8GB, απλοποίηση της παραγωγής του μεταλλικού περιβλήματος της συσκευής αλλά και τη χρήση μίας πιο προηγμένης διαδικασίας για την κατασκευή του επεξεργαστή Α5.

    Όσον αφορά το iPad των 9,7 ιντσών, ο Kuo πιστεύει ότι η Apple θα λανσάρει το φθινόπωρο την πρόταση 5ης γενιάς της με ένα ανασχεδιασμένο πλαίσιο παρόμοιο με αυτό του iPad mini.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles