22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα rugged “die-hard” Apple Watch!

    Είναι γνωστό ότι η Apple κυριαρχεί απόλυτα στην αγορά των smartwatches, καθώς το Apple Watch έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων fans των wearables παγκοσμίως. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Apple δεν είναι διατεθειμένη να επαναπαυτεί στις δάφνες της επιτυχίας της, για αυτό και σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από καλά ενημερωμένες πηγές, ενδέχεται πολύ σύντομα να παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του Apple Watch, η οποία θα απευθύνεται αποκλειστικά σε… αθλητές!

    Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Blooberg, αυτή τη στιγμή η Apple αναπτύσσει ένα Apple Watch, το οποίο θα διαθέτει ένα rugged περίβλημα (φανταστείτε κάτι σαν το θρυλικό G-Shock της Casio δηλαδή) και θα στοχεύει στους αθλητές και σε όλους τους δραστήριους ανθρώπους που πραγματοποιούν extreme δραστηριότητες σε extreme περιβάλλοντα. Μάλιστα, η έμπνευση από το G-Shock δεν σταματάει μόνο στην αρχική ιδέα, αλλά και στο υλικό που θα το περιβάλλει, καθώς το εν λόγω die-hard Apple Watch ενδέχεται να διαθέτει πρόσθετη επικάλυψη από σκληρό καουτσούκ και πλαστικό, έτσι ώστε να είναι κυριολεκτικά… ανίκητο στις κακουχίες! Σε επίπεδο λειτουργιών βέβαια, αυτή η ειδική «υπερενισχυμένη» έκδοση που λέγεται ότι θα ονομάζεται Explorer Edition, δεν θα διαθέτει ιδιαίτερες διαφορές σε σύγκριση με τις κανονικές versions που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Εφόσον η rugged edition του Apple Watch δεν αποτελεί… «επιστημονική φαντασία», το πιθανότερο είναι να μάθουμε για αυτό κάποια στιγμή μέσα στο 2021 (τέλη) ή στο 2022, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μαζί με το Apple Watch Series 7. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν σε αυτή τη φάση να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από την ίδια την Apple που να αφορά στην ύπαρξη του εν λόγω προϊόντος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles