15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να προσλαμβάνει μηχανικούς της Mercedes

    Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η Apple επιθυμεί διακαώς να ανοίξει τα “φτερά” της σε νέες κατηγορίες. Οι συζητήσεις και οι φήμες για το επερχόμενο αυτοκίνητο “δίνουν και παίρνουν” αυτό το διάστημα. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, είναι ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο βρίσκεται στο δρόμο και θα υλοποιηθεί σε ορίζοντα πενταετίας.

    Οι τελευταίες φήμες για το αυτοκίνητο της Apple

    Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα εύκολο εγχείρημα, αν λάβει κανείς τον ανταγωνισμό μεταξύ των εδραιωμένων αυτοκινητοβιομηχανιών. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο, συγκεντρώνεται γύρω από τις συνεργασίες που θα συνάψει η εταιρεία, προκειμένου να υλοποιήσει το πλάνο της.

    Φήμες λένε ότι η ομάδα του αυτοκινήτου της Apple έχει νέες προσθήκες. Η εταιρεία, σύμφωνα με το MacRumors, φαίνεται να προσέλαβε 2 πρώην μηχανικούς από τη Mercedes. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι γνωστό το “παρασκήνιο”, το γεγονός ότι εργάζονταν στη Mercedes κάτι δηλώνει. Το πιθανότερο σενάριο είναι η Apple  προχώρησε σε αυτές τις προσλήψεις, εξαιτίας της εμπειρίας των συγκεκριμένων ατόμων στη μαζική παραγωγή.

    Πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή

    Αυτή δε θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που η εταιρεία προσλαμβάνει ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία. Μέχρι στιγμής, την έχουμε δει να προσλαμβάνει άτομα που εργάζονταν στην Porsche, τη Volkswagen, τη BMW, την Audi και την Tesla.

    Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής για το πλάνο της σχετικά με το αυτοκίνητο. Είναι γνωστό όμως ότι έχει τεστάρει τις τεχνολογίες της σε δημόσιους δρόμους. Τελευταίες φήμες πάλι θέλουν την παραγωγή να ξεκινά το 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν την Apple να βάζει stop στην παραγωγή του Apple Watch Series 7!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles