18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν το Zoom να αναπτύσσει τη δική του υπηρεσία Email!

    Όταν σκεφτόμαστε κάποια δωρεάν Email υπηρεσία την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή, το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στο Gmail της Google, το οποίο είναι «πρωταθλητής» στην κατηγορία του. Μάλιστα, οι αντίστοιχες υπηρεσίες δύσκολα δείχνουν να μπορούν να προκαλέσουν την υπηρεσία της Google, για αυτό και οι υπεύθυνοι της Zoom φαίνονται να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μια αντίστοιχη υπηρεσία Email!

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις το Zoom να προχωρήσει στην παραπάνω κίνηση, έτσι ώστε να πλαισιώσει καλύτερα την video conferencing πλατφόρμα του. Επιπλέον, στο άμεσο μέλλον αναμένεται να προστεθεί μια λειτουργία «Calendar», η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα στον καλύτερο συγχρονισμό των διαφόρων Ζoom meetings. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και με βάση τον προγραμματισμό του Zoom, η προαναφερθείσα υπηρεσία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο 2021, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προσφέρει μια πιο user friendly εμπειρία χρήσης σε σύγκριση με την Google και την Yahoo.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles