19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τον Dwayne Johnson να συζητά για την κινηματογραφική μεταφορά του Call of Duty

    Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό ότι ο Dwayne Johnson ετοιμάζει μια ταινία, η οποία θα βασίζεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή video games. Πλέον οι φήμες κάνουν λόγο για την κινηματογραφική μεταφορά του Call of Duty.

    Πιο αναλυτικά, μέσα στον Ιανουάριο ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Men’s Journal και ανέφερε ότι αυτή την περίοδο εργάζεται ώστε να φέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια. Τώρα όμως έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι αυτό είναι το Call of Duty. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για την περίοδο που θα τοποθετηθεί το story της ταινίας, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρει πολλές επιλογές, όπως για παράδειγμα ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

    Παράλληλα, ο Johnson παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τη νέα του ταινία, χωρίς όμως να διευκρινιστεί ο ρόλος του σε αυτή. Στη συνέντευξή του δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα παίξει κάποιον ρόλο, όμως η ταινία θα γίνει πραγματικότητα με ή χωρίς αυτόν. Μια ταινία βασισμένη στο Call of Duty βρίσκεται στα σχέδια από το 2015. Το 2018 μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο σκηνοθέτης Stefano Sollima βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει το project.

    Τώρα μάλιστα, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, ίσως οι συζητήσεις λάβουν μια νέα διάσταση και να δούμε τον Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Διαβάστε επίσης: Τελικό trailer για το Uncharted – Καταιγιστική δράση με τον Tom Holland να δίνει ρεσιτάλ ως Nethan Drake! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles